0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Temmuz 2021 Cumartesi 12:01:00 - Güncelleme:17 Temmuz 2021 Cumartesi 12:20:00

Kalplere dokunan Mutluluk Atölyesi

Bursa'da 'Mutluluk Atölyesi' adıyla bir araya gelen 25 gönüllü kadın, amigurumi tekniğiyle ördükleri oyuncakları hasta çocuklara hediye ediyor.

Oyuncakları özenle paketleyen kadınlar, her ay anlaştıkları bir dernek ya da kuruma bağış yaparak hasta ve dezavantajlı çocukların yüzünü güldürüyor.

Bursa Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi, Hemofili ve Talasemi Derneği (HETADER), Bursa Lösemili Çocuklara Yardım Derneği (LÖDER), Uludağ Onkoloji Dayanışma Derneği (ONKODAY), Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Çocuk Destek Merkezleri ve Sevgi Evlerine bağışta bulunan gönüllüler, yılın ilk 6 ayında ördükleri 501 oyuncağı 501 çocuğa ulaştırdı.

Elif Kamacı Efe, yeni tip koronavirüs salgınının ortaya çıkmasından sonra atölyesinde doktor arkadaşlarına bone dikmeye başladığını söyledi.

Sosyal sorumluluk projesiyle ilgili çabasının, sosyal medyanın gücüyle ilgi gördüğünü belirten Efe, "Gönüllülerin ve bizi tanıyan arkadaşların da desteğiyle 5 bin 500 bone hazırladık. Geçen sene mayıs ayında kısıtlamalar yavaş yavaş kaldırılmaya başlayınca bu etkinliğe nasıl devam edebiliriz düşüncesiyle bunu oyuncak bağışına çevirerek yolumuza devam ettik." dedi.

Etiketler : sosyal sorumluluk projesi bağış mutluluk atölyesi
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX