0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Mart 2020 Cuma 11:05:00 - Güncelleme:27 Mart 2020 Cuma 11:07:00

Kadıköy'de koronavirüs nedeniyle işsiz kalanlara bedava ekmek veriyor

Kadıköy'de bir ekmek fırını sahibi, koronavirüs nedeniyle işsiz kalan vatandaşlara 30 gün boyunca bedava ekmek vermeye başladı.

Hayata geçirdiği uygulamaya  yoğun talep olduğunu söyleyen fırın işletmecisi Vedat Yılmaz, koronavirüs salgını devam ettiği sürece uygulamayı sürdüreceğini söyledi: “Bu zamanlarda birbirimize destek çıkmak amacıyla böyle bir şey yaptık.” diyen Yılmaz,  şöyle konuştu:

“Mahallemizde böyle bir şey yapmak istedim. Özellikle muhtarımız bu konuya çok önem verdiği için. İhtiyaç şu anda bizim de başımıza gelebilirdi. Bu salgından dolayı çoğu insan işsiz kaldı. Bizim mahallemizde bir sürü kafe ve işletme var, hepsi kapandı. Orada çalışan arkadaşlarımız var onların hepsi işsiz kaldı. Kolay değil. Bu zamanlarda birbirimize destek çıkmak amacıyla böyle bir şey yaptık. Bir ay boyunca ücretsiz ekmek vermek istedik. Talep oluyor, günde üretimimizin onda biri ya da ikisi kadar talep var yani. Şu anda 30 gün sürecek. İnşallah devam etmez bu salgın olayı. Ederse de artık biz de devam ettirmeyi düşünüyoruz zaten.”

Bir mahalle sakini ise, “Fırınımız mahallemizin fırını. Çok güzel bir uygulama yapmış. Tebrik ediyorum onu. Herkesi de bu uygulamaya davet ediyorum.” Diye konuştu.

(DHA)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX