0530 708 54 54
0530 708 54 54
02 Ağustos 2021 Pazartesi 19:30:00 - Güncelleme:02 Ağustos 2021 Pazartesi 19:30:00

İyilik meleğinin canı yandı

Pandemi sürecinde Antalya'da yaşayan babaanne ve dedesinin yanında kalıp o köydeki yaşlıların saç ve sakal traşlarını yapan Reyhan Yüksel, Akseki yangınında dedesini kaybetti. Şimdiye kadar tüm çabası yaşlılar için olan genç kız cenazenin ardından yine köylülerin yardımına koştu.

Pamukkale Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencisi Reyhan Yüksel (23), salgın sürecini Antalya'nın Akseki İlçesi'ne bağlı Kepezbeleni Mahallesi'nde yaşayan dede ve babaannesinin yanında geçirmiş, orada yaşlıların yardımına koşmuştu. Bağ bahçe işlerinde yardımcı olduğu yaşlıları sık sık ziyaret ederek maske dağıtıp, dertlerine de ortak olan genç kız saç ve sakal traşlarını da açık havada gerçekleştirmişti.

DUMANDAN ZEHİRLENİP VEFAT ETTİ

'İyilik Meleği' diye haberlere konu olan genç kız, Akseki yangınında dedesi Hasan Ali Yüksel'i kaybetti. Köylerinde dedesi hariç herkesin kurtulduğunu söyleyen Reyhan, "Dedem yangını söndürmeye çalışırken dumandan zehirlendi" dedi. Acısını bastırıp yaşlıların yardımına koşan Reyhan, "Dedem hep aklımda ama başkalarının da bizlere ihtiyacı var. Başka dedeler de hayatını kaybetmesin diye sahadayız" diye konuştu.

Yangınları söndürmek için herkesin canla başla çalıştığını söyleyen Reyhan Yüksel, "İnsanlar çalışırken yemek yemeye vakit bile bulamıyorlar. Tek ihtiyaçları su, buz, ve ayran. Çalışan itfaiye ekiplerine ve mahallede çalışanlara su ve kumanya yardımı yapıyoruz" diyor.

Etiketler : reyhan yüksel hasan ali yüksel orman yangını iyilik
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX