0530 708 54 54
0530 708 54 54
04 Nisan 2020 Cumartesi 21:46:00 - Güncelleme:05 Nisan 2020 Pazar 07:40:00

Koronavirüse rağmen İstanbul'da toplu taşıma araçları tıklım tıklım dolu! Kısıtlama getirildi

Kaynak: AA

ABONE OL

İstanbul'da Koronavirüs tedbirleri kapsamında metro ve tramvay seferlerine kısıtlama getiriliyor. 6 Nisan Pazartesi gününden itibaren metro seferleri saat 21.00'a kadar yapılacak.

İstanbul'da toplu taşımaya yeni düzenlemelere göre 6 Nisan Pazartesi gününden itibaren metro seferleri saat 21.00'a kadar yapılacak. Moda, İstiklal Caddesi tramvayları ile Kabataş-Taksim Finüküler hattı seferleri de durdurulacak.

METRO'DA ÇEKİLEN BU GÖRÜNTÜLER TEPKİ TOPLAMIŞTI

İşe gitmek zorunda olan ya da mecburiyetten dışarı çıkmak durumunda kalan İstanbullu, CHP'li İmamoğlu'nun İETT sefer sayılarını ve metrodaki vagon sayısını 8'den 4'e düşürmesi sonrası hâlâ sıkıntı yaşıyor.

Toplu ulaşım araçlarında bazı bölge ve saatlerde insan yoğunluğu manzaraları hâlâ değişmiyor. İş saatlerinde toplu taşıma araçları tıklım tıklım...Bugün sabah da manzara değişmedi. Yenikapı-Kirazlı Metro Hattı'nda yine insan kalabalığı vardı.

"SABAH SABAH TIKA BASA DOLU"

Yenikapı-Kirazlı Metro Hattı'ndaki dolu ve kalabalık insan manzarası objektiflere yansıdı. Toplu taşıma seferlerini azaltan CHP'li İmamoğlu'na tepkiler çığ gibi.

Etiketler : toplu taşıma istanbul metro
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX