0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Şubat 2021 Cumartesi 11:37:00 - Güncelleme:13 Şubat 2021 Cumartesi 14:28:00

Huzurevinde online müzik ziyafeti

Koronavirüs salgını nedeniyle dışarıya çıkmaları yasak olan huzurevi sakinleri, üniversite öğrencilerinin düzenlediği online konserle moral depoladı.

Koronavirüs salgını nedeniyle dışarıya çıkmaları yasak olan huzurevi sakinleri, üniversite öğrencilerinin düzenlediği online konserle moral depoladı. İstanbul Gelişim Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü'nün, Müzik Kulübü desteğiyle düzenlediği online konseri, kendileri için kurulan ekrandan sosyal mesafeyi gözeterek takip eden huzurevi sakinleri keyifli vakit geçirdi.

Pandemi şartları sebebiyle uzun zamandır planladıkları sosyal sorumluluk projelerini online olarak gerçekleştirdiklerini ifade eden Endüstri Mühendisliği Kulübü Başkanı Zeynep Demirbaş, "Hepimizin evlerine kapandığı, sosyal hayatın durma noktasına geldiği bu dönemde değerli büyüklerimizi unutmadık. Bu zor zamanlarda onlara moral kaynağı olmak istedik. Huzurevi yöneticileri ile görüştük. Onlar da online konserin sakinlerine iyi geleceğini düşünerek bizlere gerekli imkanı sağladılar" dedi.

Üniversitenin müzisyen öğrencilerinin şarkı ve türkülerine eşlik ederek, keyifli vakit geçirdiklerini belirten huzurevi sakinleri ise, tüm öğrencilere teşekkürleri iletti.

Etiketler : müzik koronavirüs online müzik online
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX