0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Şubat 2021 Cumartesi 18:02:00 - Güncelleme:27 Şubat 2021 Cumartesi 18:02:00

Hayali gerçek oldu

4 yaşındayken, annesi cezaevine girdiği için babaannesinde yaşamaya başlayan Tuğba, şimdi 12 yaşında ve tek arzusu büyüyünce polis olmak! İçine kapanık bir çocuk olan Tuğba'yı mutlu etmek isteyen Yumurtalık Emniyet Müdürlüğü onu bir günlüğüne polis yaptı.

Adana Yumurtalık İlçesi'ne bağlı Dervişiye Mahallesi'nde yaşayan Tuğba Tosun henüz 4 yaşındayken annesi, tartıştığı üvey babasını öldürdü. Annesi cezaevine giren Tuğba, babaannesine teslim edildi. İçe kapanık bir çocuk olan Tuğba'nın babaannesi, Yumurtalık Emniyet Müdürlüğü'ne giderek, torununun büyüyünce polis olmak istediğini ve onu ziyaret etmelerini istediğini söyledi.

OYUNCAKLAR HEDİYE EDİLDİ

Bunun üzerine İl Emniyet Müdürü Doğan İnci'nin talimatıyla Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ile Yumurtalık Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Tuğba'yı evinde ziyaret etti. Polisler, Tuğba'ya çeşitli oyuncaklar, kitaplar ve hayalini kurduğu polis üniforması hediye etti. Büyük mutluluk yaşayan Tuğba, "Ben de büyüyünce polis olacağım" dedi. Üniformasını giyen Tuğba, polis aracına binerek tur attı.

Etiketler : Adana Tuğba Tosun hediye
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX