0530 708 54 54
0530 708 54 54
04 Şubat 2022 Cuma 18:00:00 - Güncelleme:04 Şubat 2022 Cuma 18:00:00

Hastalığı birlikte yendiler! Kanserle ikiz mücadele

Bir hafta arayla kanser teşhisi konulan tek yumurta ikizleri 47 yaşındaki Çiğdem Serfiçeli ve Yeşim Akın, tedavi süresince birbirlerine destek oldu. İkizler, kanseri de birlikte yenmenin mutluluğunu yaşıyor.

İKİSİNİN DE SAĞ GÖĞSÜNDE TÜMÖR ÇIKTI

Almanya'da dünyaya gelen tek yumurta ikizleri Çiğdem Serfiçeli ve Yeşim Akın, 1 hafta arayla meme kanseri olduklarını öğrendi. Geçen yıl ağustos ayında rutin kontroller için gittiği İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağ göğsünde tümör olduğunu öğrenen Çiğdem Serfiçeli, ikizi Yeşim Akın'ı arayıp doktora gidip muayene olmasını isteyerek kanser teşhisinin ilk evrede konulmasını sağladı.

BENDEN BİR HAFTA SONRA O DA HASTA OLUR

Tedavi sürecini birlikte geçiren ikizler, sağlığına kavuştu. "İkimizin de sağ göğsünde tümör çıktı" diyen Çiğdem Serfiçeli, çocukluklarından itibaren sıklıkla aynı anda hasta olduklarını ve aynı hisleri paylaştıklarını söyledi. Serfiçeli, "Hasta olduğumda mutlaka 1 hafta sonra ikizim de oluyor. O bir şeyi hissettiğinde gece yarısı beni arar konuşuruz. Bebekliğimizden beri hep arka arkaya hasta olduk ve birlikte atlattık" diye konuştu.

Etiketler : meme kanseri tek yumurta ikizleri yaşam
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX