0530 708 54 54
0530 708 54 54
31 Temmuz 2021 Cumartesi 12:01:00 - Güncelleme:31 Temmuz 2021 Cumartesi 12:01:00

Haftalık burç yorumları: Akrep ve Koç aşkta en şanslı günlerinde

Bu hafta burçları neler bekliyor? Hangi burç nelere dikkat etmeli? Yeni haftanın şanlı burçları hangileri? Haftalık burç yorumları: Başak yakın ilişkilerde bağları daha da güçlenecek, Aslan sezgileri sayesinde doğru adımlar atacak, İkizler olgunluk göstermesi gereken hassas bir gün, Balık içindeki fırtınaları dindirme mücadelesi veriyor. Venüs ile Uranüs arasında olumlu etkileşim var. İlişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir ilişki fırsatı karşınıza çıkabilir. Özellikle Akrep ve Koç gönül gözünü açıp, iç sesini dinlerse haftanın en şanslı burçları olabilir.

2 Ağustos günü hem Merkür, hem Güneş ile Satürn ile zorlayıcı etkileşim içinde olacaklar. Kendinizi baskı altında ve karamsar hissedebilirsiniz. Sorumlulukları taşımak zor gelebilir. Engeller ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Kendi korkularınızla yüzleşmeniz gerekebilir. Hayatınızdaki otorite figürleri ile çatışmalar yaşayabilirsiniz. Dünyada liderler zorlayıcı kararlar almak zorunda kalabilirler. Doğal afetler ve salgınlar ile ilgili zorlayıcı gelişmeler gündeme gelebilir. Ticaret, eğitim, haberleşme, ulaşım bağlamında olumsuz gelişmeler de olabilir.

GERÇEKÇİ OLMALI

3 Ağustos günü Venüs ile Uranüs arasında olumlu etkileşim var. İlişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir ilişki fırsatı karşınıza çıkabilir. Yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz. Daha önce aklınıza gelmeyen yeni yöntemler ile harekete geçebilirsiniz.

4 Ağustos günü Merkür ile Uranüs arasında olumsuz etkileşim var. Karar alırken gerçekçi olmanız gerekiyor. Değişim yaratmak istediğiniz konularda makul olmalısınız. Ani çıkışlar yapmak yerine sakin olmanızı öneriyorum. 7 Ağustos günü Güneş ile Uranüs arasında zorlu etkileşim var. Hayatınızda beklenmedik gelişmeler olabilir. Sırlar ortaya çıkabilir. Skandallar yaşanabilir. Ani başlangıç veya bitişler gündeme gelebilir. Özgürleşmek için düşünmeden harekete geçmek yerine daha istikrarlı bir yol izlemelisiniz.

YENİAY'A AZ KALDI

Dünyada beklenmedik gelişmeler, skandallar yaşanabilir. Liderlerin ani ve beklenmedik tepkileri söz konusu olabilir. Bazı ülkelerde protestolar gündeme gelebilir. 8 Ağustos günü aslan burcunda yeniay olacak. Takip eden haftalarda yaratıcılığınızı ve iradenizi daha rahat ortaya koyabilirsiniz. Hayatınızın dümenine geçerek yönetim becerilerinizden daha fazla fayda elde edebilirsiniz. Bu yeniayın hepinize maksimum fayda getirmesini diliyorum.

KOÇ

Bu hafta maddi kazanımlarınız ile ilgili gündemleriniz olurken yakın akraba arkadaşlar ve kuzenlerden de destek isteyebilirsiniz. İletişiminizin güçlü olduğu zamanlardan geçiyorsunuz. Aile ile ilgili durumlar onları ilgilendiren konularda bir takım hareketlilik söz konusu olabilir. Taşınma ev içerisinde değişim veya tadilat yaptırmak isteyebilirsiniz. Arabanız veya onun bakımı ile ilgili işlemleri ihmal etmeyin. Kısa seyahatler de yapabilir ve dinlenmek isteyebilirsiniz. 30 Temmuz'da Mars'ın Başak burcuna geçişi ile birlikte günlük rutinleriniz de çalışma hayatınızda daha hızlı bir tempo ile karşılaşabilirsiniz. Bu zamanlarda sağlık açısından dikkatli olun ve ihmal etmeyin. 8 Ağustos tarihinde Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay ile birlikte hoş zamanlar için başlangıçlar yaşayabilirsiniz.

BOĞA

Kendinize zaman ayırma vakti. Birincil motivasyonun aktif olduğu kendiniz ile ilgilenmek isteyebilir ve bunun için para harcayabilirsiniz. Maddi konularda biraz daha dikkatli olun, harcamalarınıza dikkat edin. Kısa seyahatlere çıkmak isteyebilirsiniz ve bunu yakın arkadaşlarınız ile birlikte eğlenceli zamanlar içerisinde değerlendirebilirsiniz. İletişim açısından da uygun zamanlar, konuşmak, hoş sohbetler etmek size iyi gelecek. 30 Temmuz'da Mars'ın Başak burcuna geçişi ile birlikte yeni bir aşk, belki sahne önünde olmak veya hobileriniz için adımlar atabilirsiniz. Bu zamanlarda yaratıcılığınızda ön planda olacak. 8 Ağustos tarihinde Aslan Burcu'nda gerçekleşecek Yeni ay ile birlikte ev aile yuva konuları belki bir değişim veya taşınma söz konusu olabileceği gibi aileniz ile ilgili gündemlerde söz konusu olabilir.

İKİZLER

Haftaya içsel olarak yorgun kendinizi dinleme ve izole edip evde zaman geçirmek isteği ile başlayabilirsiniz. Meditasyon, yoga ruhunuza iyi gelecek aktiviteler ile değerlendirin. Kendinizin ne kadar önemli olduğunu anlamanız uzun sürmeyecek ve silkelenip kendinize geleceksiniz. Önemli olan sizsiniz toparlanın ve harekete geçin bakalım. Maddi kazanımlar para ile ilgili akış yeni projeler ve sahip olduğunuz değerler bunlar ne durumda ve neler yapıyorsunuz bu aralar değerlendirin bakalım. 30 Temmuz'da Mars'ın Başak Burcu'na geçişi ile birlikte ev aile yuva konuları gündem olurken aileniz ile birlikte belki tatil yapacak ve kısa seyahatlere çıkacaksınız çünkü 8 Ağustos tarihinde Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni ay ile birlikte kısa seyahatler için yenilikler sizi bekliyor. Bu zamanlarda iletişim yakın akraba ilişkileri içinde güzel zamanlar değerlendirin.

YENGEÇ

Arkadaşlar gündeminiz olarak haftaya başlarken sosyal ortamlarda yer alacağınız belki bir yerlere yardım etmek için harekete geçeceğiniz zamanlar diyebiliriz. Biraz içe çekilme ve evde kalıp kendinizi dinlemek isteyebilirsiniz. Yoga meditasyon ya da size ne iyi geliyor ise yapın lütfen. Bu dönem birincili motivasyonlarınız da önemli. Kendinize yapmak istekleriniz için de minik harekete geçebilirsiniz. Belki ticaret anlamında başlatmak istediğiniz birtakım durumlar anlaşma veya arabanız ile ilgili bir takım durumlar söz konusu olurken 8 Ağustos tarihinde Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay ile birlikte para ve maddi kaynaklarınızı sorgulayacaksınız. Proje yeni bir iş ve kazanımlar için hareket zamanı.

ASLAN

Kariyer anlamında şanslı bir ay olabilir. Önünüze gelen fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Karşı cins ile ilişkiler konusunda temel olarak doğru şekilde davranıyorsunuz fakat bu süreçte gönül ilişkilerinde biraz daha dikkatli olmalısınız, içsel gel git yaşamanızı ve ruhsal olarak kendinizi hazır hissetmiyor olabilirsiniz. Kararsızlıklar sizi arzu ettiğiniz ilişki düzeyinden uzaklaştırabilir. Bu dönem belki de biraz yalnız kalmak sizin için en doğru olan seçenek olabilir. Kendinizi kaosa sürükleyecek durumlardan uzak durun. Maddi konularda verdiğiniz kararlar hedefinize ulaşmak için gittiğiniz yolları siz seçersiniz. Eğer seçiminiz sürekli başkalarına bağlı olarak ilerliyorsa bu durumu değiştirmelisiniz. 30 Temmuz'da Mars sizin burcunuzdan çıkıyor ve Başak burcuna geçiş yapıyor para maddi konular yeni fırsatlar belki çünkü 8 Ağustos tarihinde sizin burcunuzda gerçekleşecek yeni ay başlatma enerjileri barındırıyor.

BAŞAK

Yeni eğitimler başlatmak spritüal konular ile ilgilenmek, uzak yerlere seyahatler gündem olabilir. Bu sıralar duygusal anlamda şanssız olduğunuzu düşünebilirsiniz. Kesinlikle yanılıyorsunuz. Biraz zaman verin, bekleyin ve güzel gelişmeleri kendiniz görün. Kendinize ilişkinize zaman verin, bunu yapamıyor iseniz tekrar ilişkinizi gözden geçirin. Bu dönem sizi istediğiniz maddi duruma ulaşmanız açısından sağanak yağmur gibi parasal fırsatlar sizi sarıyor olacak, gözlerinizi açık tutun. Maddi anlamda güzel kazanımlarınız olacak. Şu anda tam birikim yapma zamanı. Kariyerinizde ve toplum önü statünüzde güzel değişimler olabilir. Aile fertleri arasında size ihtiyaç duyan birileri olabilir. Birbirinize zaman ayırın. Sağlığınızda ihmal ettikleriniz var ise lütfen kendinize ruhunuza ve bedeninize iyi bakın. Giderse tekrar geri gelmeyecek tek şey sağlığınız unutmayın. 30 Temmuz'da Mars'ın sizin burcunuza geçişi ile birlikte daha fazla enerji, potansiyel çalışma gücünüzde artışlar ve kendinize daha dikkat edeceğiniz zamanlar diyebiliriz. Zira 8 Ağustos tarihinde Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay size içe çekilme kendinize zaman ayırma ve o yorgun ruh halinden çıkmak için zaman verebilir.

TERAZİ

Ortaklı işler yatırımlar nafaka alacak verecek dengesi gündem. Bu hafta sizin için içsel alemlere dönüş ve ruhsal olarak kendinizi biraz dinleme zamanı. Sosyal statünüz arkadaşlarınız ve buna bağlı olarak ta ruh halinizde bazı değişimler olabilir. Olumlu sonuçlar almak için biraz daha beklemede kalmanız gerekebilir. İletişim gücünüz, birlikte olduğunuz kişiyle daha fazla yakınlaşmanızı sağlayacak. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. İş ve kariyer hayatınızda Gereğinden hızlı hareket ettiğiniz sürece her şeyin karmaşık olmasına neden olabilirsiniz. Bırakın, mevcut şartlar devam etsin. İstediklerinize ulaşabileceğiniz zamanlar yakın. Parasal kaynakların yönetimi konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Olumsuzlukları geride bırakmanın yollarını aramanız gerekiyor. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeye almalısınız. 30 Temmuz'da Mars'ın başak burcuna geçişi ile birlikte kapalı alanlar hastaneler buna benzer bir takım işlerde yarım kalan işleri tamamlamak, kendinize zaman ayırmak ve arkanızdan çevrilen bir takım durumları görmeniz için olanak verebilir. 8 Ağustos tarihinde Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay ile birlikte ise sosyal çevreniz arkadaşlık ilişkileriniz ve iletişim olarak güzel zamanlar başlayabilir.

AKREP

İkili ilişkiler ve ortaklı işlerden yana şans sizinle olabilir. Bu dönem sizin için kişisel gelişimin önem kazandığı bir süreç. Kariyerinizi kendinizi geliştirmeye yönlendirmelisiniz algılarınız çok açık ve sizi arzu ettiğiniz maddi olanaklara kavuşturmak için ufkunuzu genişletme zamanı. Profesyonel anlamda kişisel gelişim konusuna eğilmeye gayret edin. Aileniz içerisinde büyüklerinizden biri sizin için olumlu düşüncelere sahip olabilir. Bu kişi ne kadar katı ve olumsuz görünse de aslında sizin iyiliğinizi düşünüyor olma olasılığı çok yüksek. Onun dediklerini dikkatle dinleyin açık açık söyleyemediği bazı şeyler var. Küçük sorunları ihmalle büyük hale getirmemelisiniz. Bugüne kadar göz ardı ettiğiniz, gerekli özeni göstermediğiniz küçük sağlık problemleri bu dönemde biraz canınızı sıkabilir. Hemen önlem almanızı öneriyoruz. Bu sağlık problemleri yakın gelecekte canınızı çok sıkabilir. 30 Temmuz'da Mars'ın başak burcuna geçişi ile birlikte daha sosyal olma dışarda vakit geçirme ve arkadaşlık vurgusu önemli olabilir. 8 Ağustos tarihinde Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay ile birlikte kariyer hayatınıza dair beklediğiniz bir terfi veya maaş zammı kapıda. Kariyerin getirileri ile birlikte yapmak istedikleriniz için harekete geçin.

YAY

Günlük rutinlerinizi hızlıca halletmek isteyeceğiniz zamanlar. Enerjinizi doğru işlere sağlayabildiğiniz sürece sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Sizi memnun edecek ve huzurlu hissettirecek adımlar atıyorsunuz. Genel olarak istediklerinize ulaşmayı başaracaksınız. Etrafınızdaki insanlarla aranızda ne kadar sorun varsa onu çözümlemeye çalışacaksınız. İlişkiler konusunda daha planlı ve programlı hareket edeceksiniz. Olumlu sonuçlar almak için biraz daha beklemede kalmanız gerekebilir. İletişim gücünüz, birlikte olduğunuz kişiyle daha fazla yakınlaşmanızı sağlayacak. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. İş ve kariyer hayatınızda Gereğinden hızlı hareket ettiğiniz sürece her şeyin karmaşık olmasına neden olabilirsiniz. Bırakın, mevcut şartlar devam etsin. İstediklerinize ulaşabileceğiniz zamanlar yakın. Parasal kaynakların yönetimi konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Olumsuzlukları geride bırakmanın yollarını aramanız gerekiyor. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeye almalısınız.

OĞLAK

Aşk hayatınız çocuklarınız hobileriniz gündeminizi meşgul edecek. Süper bir dönem sizleri bekliyor, doğru şekilde değerlendirmelisiniz. Bu dönem duygusal yaşamınızda sizin için her şey çok güzel gelişiyor, keyfini çıkartın. Aşk melekleri yanınızda. Mutlu olmak sizin en doğal hakkınız. İkili ilişkilerinizde bir şeylerin düzenlenme zamanları diyebiliriz. Çalışma hayatında sürekli olarak yenilikler olmakta ve para dünyası günden güne değişmekte. İş kariyer maddi kazanımlar veya yüksek bir öğrenim başlatma içerisinde olabilir ve bu konular hakkında adımlar atabilirsiniz. Kendinizi sorgulayacağınız ve doğru kararlar vereceğiniz zamanlar. Özel yaşamınızın dengede durmasını da sağlamalısınız. Herkesin her zaman yaşayabileceği ufak tefek sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Kendinize biraz daha dikkat ederseniz kolayca atlatacaksınız. Kişisel bakımınızı ihmal etmeyi unutmayın bu durum şu anda yaşama ihtimaliniz olan küçük sağlık problemlerine neden oluyor olabilir. 30 Temmuz'da Mars'ın başak burcuna geçişi ile birlikte ticaret yurtdışı bağlantılı işlemler uzak akraba veya bir eğitim süreciniz hakkında yarım kalan ne var ise tamamlayabilirsiniz.

KOVA

Ev ve aile ilişkilerinde biraz daha sabırlı ve kontrollü olmalısınız. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın. Dengeler karmaşıklık gösteriyor olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Kontrol duygunuz da ağır basmaya başlıyor. Tadınızı kaçırabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın. Gelişmeler üzerinde etkinlik göstermenin yollarını aramalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Aşk hayatınızda birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları ortadan kaldırmanın yollarını aramalısınız. Kendinizi doğru ifade edebildiğiniz takdirde herhangi bir zorluk da yaşanmayacak. Huzurlu ve mutlu hissetmek için biraz daha beklemede kalmalısınız. İş ve kariyer hayatınızda mesleki anlamda daha kontrollü ve bilinçlisiniz. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşıklık gösteriyor olsa da üstesinden gelme şansınız var. Etkin adımlar atabileceğiniz bir gündesiniz. 30 Temmuz'da Mars'ın başak burcuna geçişi ile birlikte birlikte ortaklı işler, banka, kredi, nafaka konularında yarım kalan işleriniz ve sonuç beklediğiniz durumlar ile alakalı gelişmeler yaşayabilirsiniz. 8 Ağustos tarihinde Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay ile birlikte her türlü ikili ilişkilerde, evlilik ortaklık gibi konularda yeni bir şeylere adım atma zamanlarıdır. Güzel enerjiler içerisinde olmanız olası tadını çıkarın.

BALIK

Yeni eğitimler yakın akraba kuzenler veya kısa yolculuklar yapmak isteyebilirsiniz. Araç değişimi ve veya alım satım düşünüyor iseniz değerlendirin. Trafikte dikkatli olmanızda fayda olduğunu özellikle belirtmek isteriz. Sizin için bu dönem biraz kendinize dönmeniz gereken bir süreç olacak. İlişkinin yöneten kanadında siz yer alıyorsunuz. Farkında olmasanız da sizin merkezinde olduğunuz veya olacağınız ilişkiyi yönlendirecek taraf siz olacaksınız. Sizin için fırsat oluşturacak olanakları doğru değerlendiremiyor olabilirsiniz. Hedeflerinizi bir kere daha hatırlayın. Ve hedeflerinize doğru adımlar ile ilerleyin. Ailenizi ihmal etmemeye gayret edin. Bugün zamanım yok gibi bahaneler ile uzaklaşmış olabilirsiniz Yakınlarınıza biraz daha zaman ayırmanız gereken bir dönem içerisine giriyorsunuz ve yakınlarınız arkadaşlarınız ile birlikte oldukça daha da iyi olduğunuzu göreceksiniz. 30 Temmuz'da Mars'ın başak burcuna geçişi ile ikili ilişkiler evlilik evlilik hayatınızda bir takım tamamlanması gereken süreçler gündem olurken, 8 Ağustos tarihinde Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay ise size günlük rutinleriniz ve sağlığınız hatırlatacak. İhmal ettiğiniz bazı durumlar var ise gün yüzüne çıkabilir. Ev hayvanlarınızın da kontrol zamanları gelmiş olabilir veya yeni bir minik dost sahiplenmek isteyebilirsiniz.

UZMAN ASTROLOG BARIŞ ÖZKIRIŞ

Etiketler : Astrolog Barış Özkırış burçlar haftalık burç yorumları
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX