0530 708 54 54
0530 708 54 54
08 Ekim 2021 Cuma 18:19:00 - Güncelleme:08 Ekim 2021 Cuma 18:20:00

Hafta sonu hava nasıl olacak? Meteoroloji'den açıklama geldi

Kaynak: AA

ABONE OL

Hafta sonu yurdun batı ve kuzey batı kesimlerinde yağış görülecek. Diğer yerlerde havanın az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sıcaklıklar ise ülke genelinde artacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yarın Marmara bölge geneli ile İzmir, Aydın, Manisa ve Balıkesir çevrelerinde yer yer sağanak görülecek. Diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Pazar günü ise, yağışlar kuzey batıda Çanakkale, Kocaeli, istanbul, Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli'nde etkili olacak. Diğer yerlerde az bulutlu ve açık havanın hakim olması bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının ülke genelinde artacağı ve mevsim normalleri civarına, güney ve iç kesimlerde yer yer mevsim normallerinin üzerine çıkacağı tahmin ediliyor.

Etiketler : Hava Durumu Hava Sıcaklıkları Meteoroloji Sağanak
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX