0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Mayıs 2019 Cumartesi 08:00:00 - Güncelleme:25 Mayıs 2019 Cumartesi 08:00:00

'Türkiye ittifakı kucaklaşmanın adı'

TBB Başkanı Feyzioğlu, ittifakın içinde  vatanımızın birliği, evlatlarımızın geleceği var diye konuştu. 

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, “Türkiye ittifakı herkesin aynı düşünmesi değil Türkiye için düşünmesidir.  Türkiye ittifakı, bir büyük kucaklaşmanın adıdır. Sorunlarımızı birlikte çözmektir, bunun için ortak aklı oluşturmaktır” değerlendirmesinde bulundu. 

MİLLETİN ANAHTARI 

Feyzioğlu, “O sımsıkı ittifakın içinde nereli olduğunun, hangi kökten geldiğinin, hangi siyasi düşünceden olduğunun hiçbir önemi yoktur. Türkiye ittifakının içinde 'vatan' demek, milleti korumak, milletin refahı, vatanımızın birliği, evlatlarımızın geleceği vardır. Türkiye ittifakı milletin, 'Önce vatan' diyerek hareket etmesidir. Böylece de millet olma bilincimizi sürekli diri tutmaktır, güçlendirmektir. Vatanın ve milletin anahtarıdır” diye konuştu. 

BİRLİK FOTOĞRAFI 

Siyasi parti liderlerinin Samsun'daki birlik fotoğrafına ilişkin değerlendirmede bulunan Feyzioğlu, “O çok doğru bir fotoğraftır. Aynı düşünmüyorlar ama Türkiye ittifakı işte o. Bazen bir fotoğraf, binlerce söze bedel. O fotoğrafın üzerinden yürümek, oradan devam ettirmek lazım bunu” ifadesini kullandı. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX