0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Ağustos 2019 Çarşamba 08:54:00 - Güncelleme:27 Ağustos 2019 Salı 16:39:00

Sağlık Bakanlığı personel alımı tercihleri sona eriyor!

Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih işlemlerinin nasıl yapıldığı arama motorlarında yoğun olarak aratılıyor. Sağlık Bakanlığı, geçtiğimiz haftalarda 12 bin sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurmuştu. Sağlık Bakanlığı personel alımı ile ilgili arama motorlarında yapılan araştırmalar artıyor.

Sağlık Bakanlığı, geçtiğimiz haftalarda 12 bin sözleşmeli personel alımı yapacağını ilan etmişti. Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih işlemlerinin nasıl yapıldığı merak ediliyor. Sağlık Bakanlığı personel alımı ile ilgili arama motorlarında yapılan araştırmalar artıyor. 7 Ağustos'ta başlayan Sağlık Bakanlığı personel alımı tercihleri bugün sona eriyor. Tercih işlemlerini son güne bırakan adaylar Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih adımlarını ve tercih ücreti ödeme yerlerini sorguluyor. Sağlık Bakanlığı personel alımı tercihleri ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

TERCİHLER NASIL YAPILIYOR?

Adaylar, alım başvurularını internet yoluyla ÖSYM’ye gönderebilecekler. ÖSYM'ye veya Sağlık Bakanlığına posta yoluyla gönderilen ya da elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacak.

Tercihlerinizi internetle ÖSYM’ye göndermeden önce tüm tercihlerinizin durumunuza uygun olduğundan mutlaka emin olunması gerekiyor. Tercih süresi bitene kadar, sisteme işlenen tercihlerde değişiklik yapılabiliyor. Tercihlerinde değişiklik yapmak isteyen adaylar bu işlemi https://ais.osym.gov.tr adresinden elektronik ortamda yapabiiyor. Tercih süresi tamamlandıktan sonra tercihlerde değişiklik yapılamıyor.

Bakanlığın sözleşmeli pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası ile 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 45/A maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere yerleştirme yapacak. Alımlar için ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeylerinde tercih yapılabilecek.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX