0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Ocak 2020 Cumartesi 13:12:00 - Güncelleme:18 Ocak 2020 Cumartesi 15:25:00

Devlet Bahçeli'den sert çıkış: Gitsinler CHP ile birlikte kendilerini Kanal İstanbul’a atsınlar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Siyaset ve Liderlik Okulu'nun 15. dönem eğitim faaliyetlerinin tamamlanması dolayısıyla düzenlenen sertifika töreninde konuştu. Bahçeli,'Bunlar gitsin terörist Demirtaş’ın kanlı tiyatrosunu izlesinler, gitsinler Esad ile yanak yanağa versinler, gitsinler CHP ile birlikte kendilerini Kanal İstanbul’a atsınlar ve gitsinler bir daha da gelmesinler' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara'da MHP Siyaset ve Liderlik Okulu sertifika töreninde konuşan Bahçeli Cumhur İttifakı'nı sonuna kadar koruyacaklarını ifade ederek CHP'ye sert eleştirilerde bulundu.

Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları:

- Batı’ya karşı fikri kompleksler ister istemez yabancılaşmayı da beraberinde getirmiştir.

- Irak, Libya ve Suriye neden perişan haldedir. Biz dert ediyoruz. Çare ve çözüm üretiyoruz. İlmin irfanın kutup yıldızları doğunun batı karşısında bir zamanlar ezici ve açık ara üstünlüğünü de resmetmektedir.

- Türk – İslam kudreti yalnız kılıçlarla başarıya ulaşmamış kalemle, kitapla gücüne güç katmıştır.

-  Nerede bir kanayan yara varsa orası bulunmalı ve tehditler orada yok edilmelidir. Türkiye’nin emperyal hedefler taşıdığını iddia edenler bize göre yediği ekmeğe ihanet eden içtiği suya soluduğu havaya kast eden zalim piyonlarıdır. Bunlar gitsin terörist Demirtaş’ın kanlı tiyatrosunu izlesinler, gitsinler Esad ile yanak yanağa versinler, gitsinler CHP ile birlikte kendilerini Kanal İstanbul’a atsınlar ve gitsinler bir daha da gelmesinler.

- Cumhur ittifakına sahip çıkacağız. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini yaşatacağız. Söz verdik kesinlikle yapacağız. Duruş gösterdik mutlaka riayet edeceğiz.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX