0530 708 54 54
0530 708 54 54
02 Nisan 2020 Perşembe 19:27:00 - Güncelleme:02 Nisan 2020 Perşembe 20:55:00

Bakan Çavuşoğlu açıkladı: Yurt dışında hayatını kaybeden Türklerin sayısı 124'e çıktı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, yurt dışında yeni tip koronavirüsten hayatını kaybeden Türk vatandaşlarının saysının 124'e ulaştığını açıkladı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, NATO Dışişleri Bakanları Video Konferans Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Bakan Çavuşoğlu: Irak ve Suudi Arabistan'daki vatandaşlarımızı önümüzdeki günlerde ülkemize getireceğiz

Bakan Çavuşoğlu: Bilim Kurulumuzun aldığı kararları harfi harfine uyguluyoruz. Halen yurt dışında bulunan vatandaşlarımız var ve buraya gelmek istiyorlar, temsilciliklere başvurabilirler

Çavuşoğlu, yurt dışında yeni tip koronavirüsten hayatını kaybeden Türk vatandaşlarının saysının 124'e ulaştığını açıkladı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, A Haber'de önemli açıklamalarda bulunuyor. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "17 ülkeden 5 bin 528 vatandaşımızı ülkemize getirdik." şeklinde konuştu.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Ülkemize gelmek isteyen vatandaşlarımız var. Onlar misyonlarımıza başvuruyorlar ve listelerini alıyorlar. Yurt dışındaki 7 milyon vatandaşımızın hepsini getirmemiz mümkün değil. Yerinde kalmaları ve riskten uzak kalmaları önemli. Vatandaşlarımızın gelmesi için ilgili kurumlarla çalışmalarımızı sürdürüyoruz." ifadelerine yer verdi.

Bakan Çavuşoğlu, "17 ülkeden 5 bin 528 vatandaşımızı ülkemize getirdik. Cezayir, Irak ve Suudi Arabistan'daki vatandaşlarımızı ülkeye getireceğiz." dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX