0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Eylül 2019 Cuma 16:48:00 - Güncelleme:30 Eylül 2019 Pazartesi 16:00:00

Adalet Bakanlığı mühendis alımı yapıyor!

Adalet Bakanlığı mühendis alımı yapıyor. Adalet Bakanlığı mühendis alımına nasıl başvurulur? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Mühendisler, Adalet Bakanlığının alım koşullarını öğrenmek istiyor.

Adalet Bakanlığı mühendis alımı yoğun ilgi görüyor. Adalet Bakanlığı mühendis alımına nasıl başvurulur? Adalet Bakanlığı mühendis alımı şartları nelerdir? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Adalet Bakanlığının alımına müracaat etmek isteyen mühendisler alım koşullarını öğrenmek istiyor. Adalet Bakanlığı mühendis alımına ilişkin merak edilen diğer detaylar haberimizde yer alıyor.

ADALET BAKANLIĞI MÜHENDİS ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ

Başvurular 23/09/2019 tarihinde başlayıp, 07/10/2019 tarihi mesai saati bitiminde sona erecektir.

MEMUR ALIMI İLANLARI İÇİN TIKLAYIN.

 

ADALET BAKANLIĞI MÜHENDİS ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Başvuruların Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Merkez Teşkilât Şube Müdürlüğü Bakanlıklar/ANKARA adresine şahsen veya son başvuru tarihinde Bakanlığımıza ulaşacak şekilde posta ile yapılacaktır. (Postadaki gecikmeler ve diğer sebeplerle bu tarihten sonra başvuranlar ile eksik belge ibraz edenlerin ve başka başvuru formu kullananların başvuruları kabul edilmeyecektir.)

Adaylar; bu ilânda belirtilen unvan/branşlardan sadece birine başvuru yapabileceklerdir. Adaylar başvuru formunda yer alan unvan/branşlardan sadece birini tercih edecek olup, birden fazla tercih yapanlar ile başvuru formunda yer alan tercih alanını boş bırakanların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

KPSS puanı ile sözlü sınavda alınan puanın aritmetik ortalamasına göre her unvan/branş için ayrı ayrı en yüksek puandan başlanarak sıralama yapılması suretiyle ilân edilen pozisyon sayısı kadar alım yapılacaktır.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX