0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Ekim 2019 Pazar 08:00:00 - Güncelleme:20 Ekim 2019 Pazar 08:00:00

"Ortak altyapı memleket meselesi"

Fiberde ortak altyapının önemine dikkat çeken Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Akça, "Makul fiyata, yüksek kalitede hizmet alınabilecek" dedi. 

Turkcell, 25’inci yıl etkinlikleri kapsamında Ankara’da bir resepsiyon düzenledi. Resepsiyonda söz alan Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akça, fiber internet konusunda ortak altyapının bir memleket meselesi olduğunun altını çizdi. 

REKABET GÜCÜ

Akça,“Bu sayede ülke kaynakları etkin kullanılacak, uluslararası rekabet gücüne sahip ortak altyapı şirketinin oluşması ile devletimiz daha çok gelir elde edecek ve vatandaş makul fiyatlarla yüksek kalitede hizmet alacaktır” dedi. 

İLK ADIM 'ŞİRKET'

Akça, “Ortak altyapının önünü açmak amacıyla ilk adım olarak bazistasyonu kulelerinin bir altyapı şirketinde konsolide edilmesi, sonrasında fiber altyapıların ve nihayetinde önümüzdeki dönemde 5G şebeke yatırımlarının da ortak şekilde yapılması gerekiyor”dedi 

3.5 MİLYON HANEYE FİBER

Turkcell’in FiBER yatırımlarının önemli bir kısmının, ülkemizin dijital dönüşümünün vazgeçilmez bir unsuru olan fiber altyapılara yapıldığının altını çizen Ahmet Akça, “Yaklaşık 3.5 milyon haneye fiber interneti ulaştırdık.  Sayın Cumhurbaşkanımızın 2023 vizyonu çerçevesinde koyduğu, her yerden herkese genişbant internet hedefine ulaşabilmesi için bir yatırım seferberliğinin başlatılmasını heyecanla ve merakla bekliyoruz” diye konuştu. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX