0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Ekim 2019 Cumartesi 07:15:00 - Güncelleme:21 Ekim 2019 Pazartesi 17:00:00

MSB Muvazzaf astsubay alımı ne zaman?

MSB Muvazzaf astsubay alımı yapılıyor. Alıma başvurmak isteyenler "MSB Muvazzaf astsubay alımı ne zaman? MSB Muvazzaf astsubay başvurusu nasıl yapılır?" sorularının yanıtını araştırıyor. Milli Savunma Bakanlığı Muvazzaf astsubay alımı ilanına göre 2019 yılı için dış kaynak muvazzaf astsubay alımı başvuruları 8 Ekim'de başladı. Başvurular en geç 24 Ekim 2019 tarihine kadar yapılabiliyor. Dış kaynaktan muvazzaf astsubay alımı başvuru süreci ile ilgili merak edilen diğer detaylar haberimiz içerisinde yer alıyor. İşte MSB Muvazzaf astsubay alımı ile ilgili detaylar..

MSB Muvazzaf astsubay alımı yoğun ilgi görüyor. MSB Muvazzaf astsubay başvurusu nasıl yapılır? MSB Muvazzaf astsubay alımı ne zaman?  sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Alıma başvurmak isteyen adaylar başvuru sürecini merak ediyor. Milli Savunma Bakanlığı Muvazzaf astsubay alımı ilanına göre 2019 yılı için dış kaynak muvazzaf astsubay alımı başvuruları 8 Ekim'de başladı. Başvurular en geç 24 Ekim 2019 tarihine kadar yapılabiliyor. Dış kaynaktan muvazzaf astsubay alımı ile ilgili merak edilen diğer detaylar haberimiz içerisinde yer alıyor..

MEMUR ALIMI İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ.
 

MSB PERSONEL TEMİN SAYFASI
 

MSB MUVAZZAF ASTSUBAY NEDİR?

Muvazzaf Astsubay, 926 sayılı TSK Personel Kanunu kapsamında, en az iki yıl süreli fakülte veya yüksekokulları bitiren ve kılavuzun müteakip bölümlerinde açıklanan şartları sağlayan erkek ve kadın istihdam edilen astsubaylardır.

MUVAZZAF ASTSUBAY ALIMI BAŞVUSU NE ZAMAN NASIL YAPILIR?

TSK astsubay alımı başvuru süreci ilanın yayım tarihi olan 08 Ekim 2019 tarihi itibar ile başvurular başlamış ve en geç 24 Ekim 2019 tarihine kadar yapılıyor. Bu kapsamda Ön başvurular son başvuru günü en geç 23:59 a kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden e-devlet şifresi ile giriş yaparak çevrimiçi (online) olarak yapacaklardır. Şahsen, posta ile, dilekçe ile veya diğer şekilde yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX