0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Temmuz 2019 Pazartesi 16:21:00 - Güncelleme:22 Temmuz 2019 Pazartesi 16:31:00

Jim Rogers: Yeni bir ticaret savaşı başlayacak ve her şeyin sonu gelecek

Yatırımcı Jim Rogers, gelecek olan ayı piyasasının "korkunç" ve "çok fazla borç ve ticaret savaşına batmış. Küresel ekonomide durum kötüye gittiğinde Trump suçu diğer ülkelere atacak, yeni bir ticaret savaşı başlayacak ve her şeyin sonu gelecek" dedi.

Rogers, Kitco News´a verdiği ropörtajda, ABD piyasalarının tarihin en uzun boğa piyasasını yaşadığını ancak artık fazla ömrünün kalmadığını belirtti.

Rogers, ABD Başkanı Donald Trump´ın ticaret savaşlarını kazanmanın kolay olduğu açıklamsını eleştirerek, ticaret savaşı gerginliklerinin giderek artacağını söyledi ve ekledi, "Bu sene ya da gelecek sene içinde küresel ekonomide durum kötüye gittiğinde Trump suçu diğer ülkelere atacak, yeni bir ticaret savaşı başlayacak ve her şeyin sonu gelecek" dedi.

Trump´ın ikinci dönemde de seçilerek başkanlığa devam edeceğini öngören Rogers, "Trump tüm kalbiyle ticaret savaşlarının iyi bir şey olduğunu ve onları kolaylıkla kazanabileceğini düşünüyor. Trump herkesten daha zeki olduğunu düşündüğü için ticaret savaşlarını kazanacağını biliyor ve ikinci dönemde güçlü bir şekilde geri dönecek. İşler kötüye gittiğinde ise suçu ticarete ve ticaret savaşlarına atacak" dedi.

(DHA)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX