0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Aralık 2019 Pazar 00:17:00 - Güncelleme:15 Aralık 2019 Pazar 18:03:00

ABD'li Senatör Graham: Trump'a yönelik azil süreci 'partizan bir saçmalık', Senato'ya gelir gelmez hızlıca son bulacak

ABD'li Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham, Katar'da katıldığı "19. Doha Forumu"nda CNN televizyonuna ABD Başkanı Trump'a yönelik azil süreci hakkında açıklamalarda bulundu. Azil sürecini "partizan bir saçmalık" olarak niteleyen Graham, Trump'ın bu süreçten daha güçlü bir şekilde çıkacağını düşündüğünü belirtti.

ABD'li Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham, Katar'da katıldığı "19. Doha Forumu"nda CNN televizyonuna ABD Başkanı Trump'a yönelik azil süreci hakkında açıklamalarda bulundu. Graham, Trump'a yönelik azil sürecinin "partizan bir saçmalık" olarak nitelendirdi.

SENATO'DA HIZLI BİR ŞEKİLDE ÖLECEK

Graham, azil soruşturmanın Temsilciler Meclisinde oylandıktan sonra Senato'ya geleceğini hatırlattı ve "Senato'ya gelir gelmez hızlı bir şekilde ölecek ve hızlıca son bulmasını sağlamak için elimden geleni yapacağım." ifadelerini kullandı. 

TRUMP, AZİL SÜRECİNDEN GÜÇLENEREK ÇIKACAK

ABD'li Senatör Graham, "Başkan Trump'ın bu süreçten daha güçlü bir şekilde çıkacağını düşünüyorum." dedi.

(AA)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX