0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Temmuz 2021 Perşembe 17:30:00 - Güncelleme:29 Temmuz 2021 Perşembe 17:30:00

Can dostlu paraşüt keyfi

Muğla Fethiye'de tandem pilotluğu yapan Muhammet Selçukoğlu, 'Yager' isimli köpeğiyle birlikte yamaç paraşütü yaptı.

Muğla Fethiye'de tandem pilotluğu yapan Muhammet Selçukoğlu, 'Yager' isimli köpeğiyle birlikte yamaç paraşütü yaptı. Babadağ'dan gerçekleştirdiği yamaç paraşütü uçuşunu aksiyon kamerasıyla kaydeden Selçukoğlu ve Yager'in görüntüleri görenleri gülümsetti.

Selçukoğlu, Babadağ'ın yüksekliği ve manzarasıyla yamaç paraşütü için en güzel nokta olduğunu söyledi.

Babadağ'dan yıllardır ticari uçuş yaptığını, Türkiye'den ve dünyanın farklı ülkelerinden binlerce kişiyi gökyüzüyle buluşturduğunu vurgulayan Selçukoğlu, "Yamaç paraşütüyle birçok farklı uçuş yaptık. Evlilik teklifleri, gökyüzünde enstrüman çalmak gibi. Etkinliklerimiz sosyal medyada çok beğeniliyor ve ses getiriyor." dedi. Selçukoğlu, köpeği Yager'in de gökyüzü heyecanına ortak olmasını istediğini, bunun için etkinliği gerçekleştirdiğini dile getirdi.

Yamaç paraşütü sporunun güvenlik tedbirleriyle yapıldığını aktaran Selçukoğlu, "Uçuştan uçuşa yalnız bıraktığım köpeğimi gökyüzünde de yanıma almak istedim. Gerekli tedbirleri aldıktan sonra arkadaşımın kucağına oturan Yager ile Ölüdeniz'in eşsiz manzarasını izledik. Benim için çok keyifli ve unutamayacağım bir etkinlik oldu." diye konuştu

Etiketler : Muhammet Selçukoğlu muğla fethiye Yager
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX