0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Temmuz 2021 Pazartesi 19:00:00 - Güncelleme:26 Temmuz 2021 Pazartesi 19:00:00

Çadırdan Çırağan Sarayı'na uzanan yaşam öyküsü

Adana'da yoksul bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Neziha Kesmez, üniversite yıllarında yaşadığı cinsel birlikteliği ailesiyle paylaşınca dışlandı.

Adana'da yoksul bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Neziha Kesmez, üniversite yıllarında yaşadığı cinsel birlikteliği ailesiyle paylaşınca dışlandı. Bunalım sonucu intihara kalkıştı. "İçimdeki özüm olan yaratıcımla bağlantı kurunca hayatımı değişti" diyen Kesmez, sonra kansere yakalandı.

Hayata sıkı sıkıya sarılıp ikiz kez kanseri yenen 54 yaşındaki Kesmez, medikal sektöründe iş hayatına atıldı ve çalıştığı firmanın sahibi oldu. Kesmez, çadırdan başlayıp Çırağan Sarayı'na uzanan yaşam öyküsünü, bir kitapta topladı. Kitabın gelirini de çocukların eğitimi için bir derneğe bağışladı. Kesmez, geliri çocukların eğitimine harcanan kitabını, geçmişiyle hesaplaşmak ve gençlere ibret olması için yazdığını söyledi.

SONER KAN

Etiketler : Adana Neziha Kesmez üniversite intihar kanser çadırdan Çırağan Sarayı
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX