0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Temmuz 2020 Pazar 11:52:00 - Güncelleme:26 Temmuz 2020 Pazar 12:00:00

“Biraz tatil yapalım dedik” paylaşımı sonrası tekneleri battı

Kaynak: İHA

ABONE OL

Balıkesir'in Edremit ilçesinde teknelerinin batması sonucu ölüm kalım savaşı veren ve 3 saatlik yüzme sonrası karaya ulaşan sporcu Yalçın Erciyes'in hem kendi hem de arkadaşının hayatını kurtarırken, bir kişi yaşamını yitirdi.

Basketbol antrenörü olan Yalçın Erciyes’in sosyal medya hesabından ‘Biraz tatil yapalım’diyerek bu fotoğrafı paylaştıktan kısa bir süre sonra teknelerin battığı öğrenildi.

 Erciyes, teknelerinin batması sonucu yüzerek karaya çıkmayı başarırken hemen Sahil Güvenlik ekiplerinden yardım istedi. Güre SSK kampı yakınlarında karaya çıktığını ifade etti. Bunun üzerine harekete geçen sahil güvenlik ekipleri Akın Sonragelen’i denizde sağ olarak kurtardı. Arama çalışmasını sürdüren ekipler daha sonra su üstünde Osman Sonragelen (62) bulup sahil güvenlik botuna aldıktan sonra yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bu arada basketbol antrenörü ve restoran işletmecisi olan Yalçın Erciyes’in sosyal medya hesabından kırmızı-beyaz bir teknede belki ölen yada kurtarılan diğer arkadaşının çektiği “Biraz tatil yapalım dedik” şeklindeki fotoğrafı paylaştıktan kısa sonra battığı tahmin ediliyor. Paylaşım sonrası arkadaşları sporcu ve iş insanı Erciyes'e geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

BURHANİYE’YE GİDECEKLERDİ

Bu arada 3 arkadaşın 8 metrelik kırmızı-beyaz tekne ile Edremit’in Güre Limanı’ndan Burhaniye Ören açıklarına gitmek üzere denize açıldıkları öğrenildi.

Etiketler : BALIKESİR TEKNE BATMA ÖLÜ Edremit Yalçın Erciyes
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX