0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Ocak 2019 Cumartesi 08:00:00 - Güncelleme:26 Ocak 2019 Cumartesi 08:00:00

Bırakırsanız olacağı bu?

Gaziantep'te, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla salıverilen hırsızlık zanlısı, adliyedeki zabıt katibinin cep telefonunu çaldı. Ardından kayıplara karıştı.

Merkez Şehitkamil ilçesindeki bir süpermarketten kaşar peyniri çalındığına dair ihbar alan polis ekipleri çalışma başlattı. Yapılan incelemede güvenlik kamerası kayıtlarını izleyen ekipler, görüntülerden hırsızlık zanlısının B.K. olduğunu belirledi. Harekete geçen ekipler, eşkalini belirledikleri şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. 

KAPIYI AÇIK GÖRDÜ GİRDİ 

Emniyette ifadesi alınan B.K, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli, mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ancak yine rahat durmadı. Hırsızlık zanlısı B.K, tahliye olduktan sonra aynı adliyede kapısını açık gördüğü başka bir mahkemenin yazı işleri bürosuna girerek, burada zabıt katibine ait cep telefonunu çalarak kaçtı. 

KAMERALAR ELE VERDİ 

Bir süre sonra telefonunun yerinde olmadığını gören zabıt katibinin ihbarı üzerine güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, hırsızlığı B.K’nın gerçekleştirdiğini tespit etti. Kayıtlarda, şüphelinin serbest bırakıldıktan sonra yanındaki kişiyle, sulh ceza hakimliklerinin bulunduğu koridorda bir süre dolaşarak etrafı kolaçan ettiği görüldü. 

POLİS PEŞİNE DÜŞTÜ 

Zanlının daha sonra kapısı açık olan mahkemenin yazı işleri bürosuna girdiği, kısa süre sonra da eli cebinde çıkıp hızla olay yerinden uzaklaştığı kayıtlara yansıdı. Polis ekipleri hırsızın ve yanındaki arkadaşının yakalanması için çalışma başlattı. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX