'Beşiktaş'ı için ölürdü müdürüm, Beşiktaş'a şehit oldun'

Yayın Tarihi: 12 Aralık 2016 Pazartesi 10:11:00

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2016 Pazartesi 10:15:00

Beşiktaş’a olan sevgisi onu tanıyanlar tarafından yakından bilinen şehit Emniyet Müdürü Vefa Karakurdu için meslektaşlarının paylaştığı bir mesajlar yürekleri bir kez daha dağladı.

 

Bir meslektaşı şehit Emniyet Müdürü Vefa Karakurdu için, “Beşiktaş'ı için ölürdü müdürüm. Onun için her şey Beşiktaş'tı. Beşiktaş nereye müdürüm oraya. Hem vatanı için hem de sevdiği kalpten bağlı olduğu Beşiktaş stadında Beşiktaş'ta şehit oldun” şeklinde yazdı.

 

Beşiktaşı için ölürdü müdürüm, Beşiktaşa şehit oldun

 

Şehit Emniyet Müdürünün yakın mesai arkadaşı ve şoförü olan ağır yaralı Giresunlu Polis Memuru Celal Hicret Karyağdı'yı da unutmayan meslektaşları mesajlarında, “Tüm haberleri tek tek bir daha bir daha izledim. Gencecik daha 3-6-7 aylık kardeşlerim şehit oldu. Amirimiz şehit oldu. Abilerim şehit oldu. Müdürüm, 4-5 sene çalıştığım Vefa müdürüm şehit oldu. Celal Hicret Karyağdı abim müdürümün yol arkadaşıydı hep yanındaydı. Abi hadi sen kalk artık tüm dualar senin için. Hastanede yatan tüm yaralı meslektaşlarım için pes etmeyin sizi bekliyoruz” ifadelerine yer verdiler.