0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Ocak 2019 Pazar 12:24:00 - Güncelleme:27 Ocak 2019 Pazar 15:39:00

Bakan Kurum ve Bakan Soylu'dan kayıp Buse ile ilgili açıklama: Aramalar devam ediyor

Antalya'da kaybolan Üniversiteli Buse'yi arama çalışmaları sürerken Bakan Soylu'dan açıklama geldi. Bölgede incelemelerde bulunan Bakan Soylu ve Bakan Kurum yaptığı açıklamada arama çalışmalarının hem havadan hem karadan hem nehirde devam ettiğini kaydetti.

(Gunes.com / Haber Merkezi)

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Antalya'da açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, "(Antalya'yı vuran hortum) 315 binada hasar tespit ettik" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, hortumun vurduğu Antalya'da incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından gazetecilere açıklama yapan Bakan Soylu Buse'yi arama çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Bugüne kadar Türkiye'de 159 hortumun meydana geldiğini kaydeden Soylu son hortumda Antalya'da 315 bina hasar meydana geldiğini kaydetti.

BUSE'Yİ ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Kayıp üniversiteli Buse ile ilgili de açıklama yapan Soylu 'Buse kızımızı arama çalışmaları hem karadan hem havadan devam ediyor' dedi.

AYAKKABISI BULUNDU

Bulunan ayakkabı, arama çalışmalarını takip eden genç kızın babası Ahmet Acar'a gösterildi. Acar, kızına ait olduğunu söylediği ayakkabının fotoğrafını çekerek, eşine gönderdi. Anne de ayakkabının kızına ait olduğunu teyit etti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX