0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Haziran 2021 Perşembe 19:30:00 - Güncelleme:24 Haziran 2021 Perşembe 19:30:00

Atlet Cemal'in uzun mesaisi

Düzceli 'Atlet Cemal' 15 yıldır her sabah spor kıyafetlerini giyerek 3 kilometre uzaklıktaki iş yerine koşarak gidiyor. Soyunma odasında kıyafetlerini değiştirdikten sonra işinin başına geçip, mesai bitiminde evine yine koşarak dönüyor.

Düzce'nin Gölyaka İlçesi'nde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde yardımcı personel olarak çalışan 59 yaşındaki Cemal Keçeci çevresinde 'Atlet Cemal' olarak tanınıyor. Çünkü, 15 yıldır işine koşarak gidiyor, evine de aynı şekilde koşarak dönüyor. Sigarayı 40 yıl önce bırakarak spor yapmaya başlayan Keçeci, hayatının bir parçası haline gelen koşmayı çok seviyor.

KOŞMADIĞINDA BAŞI AĞRIYOR

Hiçbir zaman ulaşım aracı kullanmayan Atlet Cemal, her sabah spor kıyafetlerini giyerek 3 kilometre mesafedeki iş yerine koşarak gidiyor. Soyunma odasında kıyafetlerini değiştirdikten sonra işinin başına geçen Keçeci, mesai bitiminde evine yine koşarak ulaşıyor. Günlük 20 kilometre koştuğunu söyleyen spor tutkunu "Koşmadığımda başıma ağrılar giriyor" dedi.

4 SAAT ARALIKSIZ KOŞUYOR

Her işini koşarak hallettiğini söyleyen Cemal Keçeci, "Kent merkezine koşarak giderim. Günlük 4 saat hiç durmadan koştuğum oluyor. Sağlığım inanılmaz yerinde. Günlük koşumu yaptığımda dünyaya yeniden gelmiş gibi oluyorum" diyor.

Etiketler : atlet spor yaşam haberleri
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX