0530 708 54 54
0530 708 54 54
01 Ağustos 2020 Cumartesi 20:31:00 - Güncelleme:01 Ağustos 2020 Cumartesi 20:31:00

Arkadaşının köpeği saldırdı, kurtulmak için atladığı denizde boğuldu

Samsun'da köpeğin saldırdığı genç kurtulmak için atladığı denizde boğularak yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, Emrah Yıldırım (33) arkadaşları ile birlikte İlkadım ilçesi Baruthane Mahallesi’nde deniz kenarına gitti. İddiaya göre, arkadaşına ait rottweiler cinsi köpeğin saldırısına uğrayan Emrah Yıldırım, hayvandan kurtulmak için denize atladı. Köpeğin saldırısı denizde de devam etti. Köpekten kurtulmaya çalışan Yıldırım denizde akıntıya kapılarak kayboldu.

İhbar üzerine olay yerine gelen Samsun Emniyet Müdürlüğü Denizlimanı Sualtı Grup Amirliğine bağlı dalgıç polisler tarafından denizden çıkarılan Yıldırım, 112 acil servis ekiplerince Gazi Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Vücudunun çeşitli bölgelerinde köpeğin diş izleri ve tırnak yaraları olduğu tespit edilen Emrah Yıldırım, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Etiketler : köpek saldırısı boğulma emrah yıldırım samsun
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX