0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Nisan 2021 Perşembe 18:30:00 - Güncelleme:22 Nisan 2021 Perşembe 18:30:00

Alo pandemi pide hattı

Van'ın Erciş ilçesinde 40 yıldır faaliyet gösteren ekmek fırınını işleten Zülküf Büyükaslan, Kovid-19 salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan hasta ve yaşlılar için 'Alo pandemi pide hattı' kurdu. Pandemi nedeniyle evinden çıkamayanlar, verilen telefon numarasını arayıp, sıcak ramazan pidesi isteyebiliyor.

Uygulanan memnuniyetle karşılandığını, özellikle zor durumda olan hasta ve yaşlılar için büyük kolaylık sağladığını belirten Büyükaslan, "Koronavirüsü her anlamda hayatımızı maalesef kısıtladı. Özellikle de yaşlı ve hastalara büyük sıkıntı yaşatıyor. Biz de bu durumda olanlara yardım edebilmek için böyle bir çalışma yapmaya karar verdik. Böylelikle evinden çıkamayan yaşlı, hasta kim varsa bu hat üzerinden bize ulaşıp ramazan pidesi siparişini verebiliyor. Umarız bu salgın bir an önce biter ve eski günlerimize döneriz" dedi.

İftar saatinde pide almaya gelenler, hasta ve yaşlılar için başlatılan uygulamayı çok beğendiklerini ve işletme sahibine teşekkür ettiklerini söyledi.

Etiketler : van erciş pandemi pide zülküf büyükaslan
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX