0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Aralık 2022 Pazartesi 14:00:00 - Güncelleme:26 Aralık 2022 Pazartesi 14:00:00

70 yıl sonra aynı okulda tasarım zamanı

Kırklareli'nde Berra Alaycı, mezun olduğu okul binasında katıldığı takı tasarım kursunda boncuklardan halhal, bileklik ve küpe yapıyor.

Kırklareli'nde 81 yaşındaki Berra Alaycı, köy yaşam merkezine dönüştürülen mezun olduğu okul binasında katıldığı takı tasarım kursunda boncuklardan halhal, bileklik ve küpe yapıyor. Berra Nine "Kursta çok güzel vakit geçiriyorum, anılarım canlanıyor. Buraya gelmesem evde oturacaktım. Şimdi çok mutluyum" diyor.

Etiketler : kırklareli tasarım kurs
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX