0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Eylül 2021 Çarşamba 09:00:00 - Güncelleme:15 Eylül 2021 Çarşamba 09:00:00

15 Eylül 2021 Çarşamba günlük burç yorumları

Bugün burçları neler bekliyor? 15 Eylül 2021 Çarşamba günlük burç yorumları: Koç ailesiyle zaman geçirerek sorunlarını unutması mümkün, Başak hayatına renk katacak bir değişiklik yaşayabilir, Yay kariyer anlamında büyük atılımlar yapacağı günler, Balık hayallerini gerçekleştirecek güçte bir enerjiye sahip.

Koç: Kariyer alanında güzel yükselişlere ve yöneticilerinizden alacağınız destekle parlayacağınız güzel bir gün. Ailenizle vakit geçirmek ruhunuza iyi gelebilir.

Boğa: Sevdiğiniz kişinin ailesinden alacağınız destek sizi çok mutlu edecek. Uzak seyahatler gündeminizde, tatil planı yapıyor olabilirsiniz.

İkizler: Finansal konularda beklediğiniz gelişmeler, kredi ve yapılandırmalar için şanslı bir gün. Sevdiğiniz kişiyle birbirinize kenetleneceksiniz.

Yengeç: Arkadaşlarınızla sosyalleşmek isteyeceksiniz. Kısa seyahatler ya da dönüş planları gündeminizde olabilir. Ben-sen kavgalarına aman dikkat.

Aslan: İş hayatınızda, çalışma arkadaşlarınızdan alacağınız şanslı destekler bulunuyor. Sağlığınızla ilgili bir süreçten geçiyorsanız toparlandığınız güzel bir gün.

Başak: Yeni bir aşk teklifi karışısınızda bulunuyor olabilir eğer ki kalbiniz boşsa. Eşinizden değer göreceğiniz kıymetli bir vakit. Çocuklarınızla eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz.

Terazi: Annenizden yana destek göreceğiniz, sizin gelişiminiz için belki maddi belki de manevi güzellikler geliyor olabilir. Evinizin içini gün içerisinde yabancılara açmamanız önemli.

Akrep: Yeni bir eğitim planınız bulunuyorsa kalabalıkların içinde isminizden bahsedilebilir ve kendinizi gösterebilirsiniz. Yabancılardan destek almak ve planlarınız gerçekleştirecek enerjiler sizinle.

Yay: Parasal kaynaklarla ilgili atılımlarınızın dönüşlerinizi alabileceğiniz, eğer ki yöneticilerinizle konuşmak istiyorsanız bugün onlardan destek göreceğiniz önemli bir gün.

Oğlak: Kendinizi her türlü ortamda üstad, yönetici olarak göstereceğiniz belki medya belki de uluslararası platformlarda kendinizden bahsettireceğiniz enerjiler sizinle. Hukuksal konularla ilgili çözüm yolları sizin yanınızda.

Kova: İç dünyanızda gün içerisinde daha uyumlu olabilir, 7 Eylül haftasındaki belirsiz ve canınızı sıkan konuların çözüm yollarını bulmuş olabilirsiniz. Önemli bir ameliyat ve operasyon geçiyorsanız olumlu geçeceğini söyleyebilirim.

Balık: Kalabalıkların içerisinde kendinizi göstereceksiniz. Eşinizle birlikte hayallerinizi gerçekleştirecek enerjiler sizinle birlikte. İkinci bebek planı olanlar sürprizlere açık.

UZMAN ASTROLOG ÖZLEM RECEP

Etiketler : Günlük Burç Yorumları Uzman Astrolog Özlem Recep 15 eylül burç yorumları burçlar burç yorumları
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX