0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Ağustos 2019 Cumartesi 09:21:00 - Güncelleme:24 Ağustos 2019 Cumartesi 09:22:00

Gelinim Mutfakta 23 Ağustos puan tablosu! Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, kim elendi?

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, kim elendi? sorusunun yanıtı milyonlarca izleyici tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Gelinim Mutfakta 23 Ağustos puan tablosu hakkında yapılan aramalar artıyor. 19 Ağustos 2019 Pazartesi günü itibari ile yeni sezona başlayan Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün final heyecanı yaşanıyor. Gelinler bugün 5 bilezik için yarıştı. Kayınvalidelerden en yüksek puanları almak için kapışan gelinler günün yemeğini yaparken tüm maharetlerini sergiledi. Peki, Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta 23 Ağustos puan tablosu haberimizde yer alıyor.

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, kim elendi? sorusunun yanıtı milyonlarca izleyici tarafından merak ediliyor. Gelinim Mutfakta 23 Ağustos puan tablosu hakkında yapılan aramalar yoğunlaşıyor. 19 Ağustos 2019 Pazartesi günü itibari ile yeni sezona başlayan Gelinim Mutfakta yarışmasında heyecan ve gerilim dolu anlar yaşanıyor. Final heyecanının yaşandığı bugünde gelinler 5 bilezik için yarışacak. Kayınvalidelerden en yüksek puanları almak için kapışacak gelinler bugün Gazoz Tatlısı için tüm maharetlerini sergiledi. Peki, Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta kim elendi?  Gelinim Mutfakta 23 Ağustos puan tablosu haberimizde.

Kanal D ekranlarının sevilen yemek yapma yarışması Gelinim Mutfakta'da gelinler bugün Gazoz Tatlısı yaptı. Hangi gelin hangi kayınvalideden kaç puan alacak? Gelinim Mutfakta gün birincisi, hafta birincisi kim olacak? sorularının yanıtı belli oldu.

23 AĞUSTOS 2019 GELİNİM MUTFAKTA BİRİNCİSİ KİM? 

Günün en düşük puanını alan gelini 8 puanla Hülya, günün en düşük puanını alan 2. gelini ise 9 puanla Gülcan oldu. 

Günün en yüksek puanını alan ve çeyrek altının sahibi olan gelin 15 puanla Hatice oldu. Ezgi ise 10 puanda kaldı.


19-23 AĞUSTOS 2019 GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ?

Haftanın en düşük puanını alan iki gelini Hülya ve Gülcan oldu. Haftanın en düşük puanını alıp yarışmaya veda eden gelin 42 puanla Hülya oldu. Gülcan ise hafta boyunca 51 puan aldı.

GÜLCAN VE BESİME HANIM VEDA EDİYOR

Gülcan'ın kayınvalidesi Besime Hanımın annesinin sağlık rahatsızlığından dolayı yarışmaya veda etmek istediler. Yarışmaya bu hafta Gülcan ve Besime Hanım veda ediyor. Hülya ve kayınvalidesi ise yarışmaya devam ediyor. Buna karşın Fatih Ürek, kendilerinin sağlık nedeni ile ayrıldıkları için ileride tekrar yarışmaya katılabileceklerini açıkladı.

 

19-23 AĞUSTOS 2019 GELİNİM MUTFAKTA HAFTA BİRİNCİSİ KİM?

Gelinim Mutfakta yarışmasında hafta birincisi olup, 5 altın bileziğin sahibi olan gelin 65 puanla Hatice oldu. Ezgi ise 56 puanda kaldı.

GAZOZ TATLISI

Gelinim Mutfakta Gazoz Tatlısı tarifi şu şekilde;

MALZEMELER
1 adet yumurta
Yarım paket yaş maya
1 paket vanilya
Yarım su bardağı gazoz
2,5 su bardağı un
Yarım çay bardağı nişasta

İçi için;
Yarım su bardağı sıvı yağ

Şerbeti için;
2,5 su bardağı su
2 su bardağı toz şeker

YAPILIŞI
Derin bir kabın içerisinde hamur malzemelerini homojen kıvama gelene kadar güzelce karıştırın.
 
Ardından hamuru iki eşit bezeye bölün ve her bir bezeyi biraz nişasta serperek açabildiğiniz kadar ince bir şekilde açın.

Açılan hamurun üzerine bolca sıvı yağ sürün ve sıkı sıkı bir rulo haline getirin. İki parmak genişliğinde kesin ve kestiğiniz ruloları bir ısıya dayanıklı cam tepsiye dik olarak yan yana yerleştirin.

Diğer bezeyi de aynı şekilde hazırladıktan sonra, ılık bir yere alın ve bu şekilde minimum 1 saat, ideali 2 saat mayalanması için beklemeye alın.

Mayalanan tatlıları 200 derece fırında 25 dakika kadar pişirin.

Tatlı pişene kadar şerbetini hazırlayabilirsiniz. Şerbet ve tatlı sıcak olmalı.

Fırından aldığınız hamurların üstüne sıcak şerbeti dökün ve şerbeti tamamen çekip soğuduktan sonra servis edebilirsiniz.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX