0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Haziran 2019 Pazartesi 11:06:00 - Güncelleme:17 Haziran 2019 Pazartesi 11:07:00

Ocak'ta olmamıştı şimdi olacak! Benjamin Tetteh için kritik saatler

Galatasaray, Fatih Terim'in çok istediği Sparta Prag'lı golcü için harekete geçiyor. G.Saray Yönetimi hafta içinde Çekya'ya giderek Prag ile temas kuracak.İdari Menajer Şükrü Hanedar ve Abdurrahim Albayrak, Tetteh için Sparta Prag'a teklifini sunacak... Cimbom transferde oldukça ısrarcı...

G.Saray Ganalı yıldız golcü Benjamin Tetteh için sefere çıkıyor...

Sarı-Kırmızılı yönetim, teknik direktör Fatih Terim'in çok istediği Benjamin Tetteh'i kadrosuna katmakta kararlı. Galatasaray, geçtiğimiz sezon alamadıkları 21 yaşındaki Ganalı yıldız için tüm şartları zorlayacak.

TETTEH İÇİN KRİTİK SAATLER

Cimbom'da bu hafta transferde büyük hareketlilik yaşanacak. Tetteh için hafta içinde Sparta Prag ile masaya oturulacak. Çekya kulübüne Tetteh için yeni bir teklif sunulacak.

TRANSFER NETLİK KAZANACAK

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ve İdari Menajer Şükrü Hanedar, Sparta Prag ile pazarlık yapacak. Transfer de netlik kazanacak.

2022'DE SONA ERİYOR

Fatih Terim de transferini çok istediği Benjamin Tetteh'in Çek kulübüyle olan sözleşmesi 2022 yılında sona eriyor.

Benjamin Tetteh, Gana Milli Takımı'nda forma giymedi. Ancak alt yaş milli takımlarda tam 19 kez milli formayı giydi.

(Takvim)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX