0530 708 54 54
0530 708 54 54
07 Aralık 2019 Cumartesi 08:00:00 - Güncelleme:07 Aralık 2019 Cumartesi 08:00:00

Soğuk algınlığına Limon çayı

Limon çayı, sağlığa en çok fayda sağlayan çaylardan bir tanesi ve vücudu temizlemekten tutun da enerji vermeye kadar pek çok faydası bulunur.

Yeşil ya da siyah çaya limon suyu eklenmesiyle hazırlanan limon çayının en büyük özelliği soğuk algınlığı ve gripten koruması ya da hastalığı kısa sürede geçirmesidir. Hastayken çayınıza biraz zencefil ve limon katarak, günde 3-4 defa içebilirsiniz. Hem boğazınıza iyi gelir hem de bağışıklık sistemini güçlendirir. Balgama da çare olur.

KALBİ DE KORUYOR
Öte yandan kandaki toksinleri alır, vücuda enerji ve zihinsel açıklık verir. Stres kandaki toksin düzeyini artırır ve zihinsel sağlık problemlerine zemin hazırlar. Limon çayı baş ağrılarına, güçsüzlüğe, enerjisizliğe ve yorgunluğa iyi gelir.Kanı temizler. Yapılan araştırmalar bu çayın kalp damar hastalıklarına karşı da etkili olduğunu gösteriyor. İçerdiği flavonoidler sayesinde damarlarda biriken pıhtılara engel olur.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX