0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Şubat 2020 Pazar 10:16:00 - Güncelleme:23 Şubat 2020 Pazar 10:29:00

Ekrem İmamoğlu şimdi de Sapanca'da kamp yapıyor

Kayak tartışmalarının odağında olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, bu sefer çalışmak için Sapanca'da kamp yaptığını açıkladılar. İmamoğlu spor kıyafetleriyle görüldü.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, daire müdürleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi´ne bağlı şirketlerin genel müdürleri ile Sakarya´nın Sapanca ilçesinde bulunan otelde kampa girdi. 2 gün sürecek kampta, durum değerlendirmesinde bulunularak, projeler ele alınacak.

ÇALIŞACAKMIŞ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, genel sekreter ve genel sekreter yardımcıları, daire müdürleri ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi´ne bağlı şirketlerin genel müdürleri ile Sapanca´da bulunan bir otelde bir araya geldi. 2 gün sürecek toplantıda faaliyet dönemi, bugüne kadar yapılan çalışmalar, devam eden projeler ve yeni dönemdeki projeler ele alınacak.

Toplantıya verilen aralarda dışarı çıkan Ekrem İmamoğlu'nun spor kıyafet giydiği görüldü.

DHA

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX