0530 708 54 54
0530 708 54 54
09 Temmuz 2021 Cuma 13:30:00 - Güncelleme:09 Temmuz 2021 Cuma 13:30:00

TikTok gençlere iş bulacak

Popüler sosyal medya platformu TikTok, kullanıcılarının eleman arayan şirketlere videolu özgeçmişleriyle doğrudan başvurmasını sağlayan bir aracı test ediyor.

Popüler sosyal medya platformu TikTok, kullanıcılarının eleman arayan şirketlere videolu özgeçmişleriyle doğrudan başvurmasını sağlayan bir aracı test ediyor. TikTok Resumes adlı program, kullanıcıların bir video özgeçmiş oluşturması, bunu TikTok'a göndermesi ve ardından bu videoyu uygulama aracılığıyla işe alım yetkililerine yollamasıyla gerçekleşiyor. Pilot program için eğitici bir video da bulunuyor.

Target, Chipotle, Sweetgreen ve Great Clips gibi şirketler de platformu mağazalarda ve depolarda çalışacak giriş ve orta düzey çalışanları bulmak için kullanıyor. Bunlara bazı tam zamanlı ve kurumsal roller serpiştiriliyor.

TikTok tarafından hayata geçirilen uygulama geçici olsa da, platformun etkisini artırmak için profesyonel içerik oluşturuculardan oluşan bir ekosistemi eğitmeyi ve nasıl kurmayı düşündüğünü gösteriyor. Z kuşağından kazanç elde etmek isteyen şirketleri tam zamanlı bir rol arayan usta ve etkili içerik oluşturucularla eşleştirmenin kolay bir yolu olduğu düşünülüyor.

Etiketler : TikTok İŞ TikTok Resumes Pilot program Target Chipotle
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX