0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Mayıs 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:22 Mayıs 2019 Çarşamba 09:08:00

Taraftar gibi düşünmeyelim

BEŞİKTAŞ’TA gündemin en önemli maddesi gelecek sezon takımın başına gelecek teknik direktör.

GÜNEŞ

Başkan Orman’ın yönetim toplantısında bu konudaki fikirlerini ortaya koyduğu ve taraftar gibi düşünmenin doğru olmadığını vurguladığı öğrenildi. Burak Yılmaz’da haklı çıktıklarını kaydeden Orman’ın, “Şu anda çok önemli bir karar alacağız. Taraftar gibi değil davranmamalı, takımı en iyi yönetecek teknik adamı göreve getirmeliyiz” dediği öğrenildi.

GÜNEŞ İYİ VEDA İSTİYOR

■ BEŞİKTAŞ’TAKİ 4 yıllık kariyerinin son maçına hafta sonunda Kasımpaşa karşısında çıkacak olan teknik direktör Şenol Güneş, Siyah-Beyazlı taraftarlara güzel bir şekilde veda etmek istiyor. Paşa galibiyetiyle hem Trabzonspor’un üstünde ligi 3. Bitirmek hem de taraftarlara iyi veda etmek isteyen tecrübeli hoca, oyuncularına prestij maçına çıkmadıklarını sık sık hatırlatıyor. İki şampiyonluğu bulanan Güneş, maçta duygusal anlar yaşayacak.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX