0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Haziran 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:19 Haziran 2019 Çarşamba 09:34:00

İstikameti İstanbul

Schalke’nin yollarını ayırmak istediği Konoplyanka, adım adım F.Bahçe’ye geliyor 29 yaşındaki yıldızın menajeriyle irtibata geçen Sarı-Lacivertliler, her konuda anlaşma sağladı. İş iki takım arasındaki pazarlıklara kaldı.

GÜNEŞ

■ OLYMPIAKOS’A transfer olan Mathieu Valbuena’nın yerini doldurmak isteyen Fenerbahçe, birçok oyuncu ile temasa geçti. Bu oyunculardan biri de Schalke forması giyen Yevhen Konoplyanka… Ukraynalı oyuncu için teknik direktör Ersun Yanal da onay verdi ve transfer için çalışmalar başladı. İlk olarak 29 yaşındaki futbolcunun menajeriyle bir görüşme gerçekleştiren Sarı-Lacivertliler, her konuda prensip anlaşmasına vardı.

SCHALKE İLE PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

■ KONOPLYANKA ile söz kesilmesinin ardından Schalke ile ilk temas kuruldu. Ukraynalı futbolcuyu elinden çıkarmak isteyen Alman ekibi, Fenerbahçe’ye ‘gelin görüşelim’ mesajı yolladı. Sarı-Lacivertli kulüp adına Sportif Direktör Damien Comolli Schalke yetkilileri ile bir araya geldi. 2017 yılında Sevilla’dan 12.5 milyon euroya transfer edilen Konoplyanka için Almanlar 7 milyon euro talep etti. Fenerbahçe’nin ilk teklifi ise 4 milyon euro oldu.

YILLIK 3.5 MİLYON EURO ALACAK

 ■ UKRAYNALI’DAN kurtulmak isteyen Schalke’nin fiyat düştüğü ve pazarlıkların kıran kırana devam ettiği öğrenildi. Alman basını da iki takım arasındaki transfer görüşmesini doğruladı. Tarafların anlaşması halinde Konoplyanka en geç önümüzdeki hafta İstanbul’a gelecek ve kendini Sarı-Lacivertli kulübe bağlayan imzayı atacak. Fenerbahçe’nin 29 yaşındaki oyuncuya bonuslar hariç yıllık 3.5 milyon euro maaş vereceği kaydedildi

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX