0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Haziran 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:26 Haziran 2019 Çarşamba 08:56:00

Diagne gidince imzalar atılacak

Galatasaray’da transferler Diagne’nin satışını bekliyor. Al Nassr ile işler resmiyete döküldüğü an Sarı-Kırmızılılar, Ever Banega ve Chicharito’ya imzayı attıracak.

ŞAFAK GÖZMEN - ÖZEL HABER

RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR

■GALATASARAY'DA transfer çalışmaları devam ediyor… Listede yer alan yerli ve yabancı birçok oyuncuyla temas kurulurken, transferler için gerekli bütçe Diagne'nin satışıyla elde edilecek. Geçtiğimiz sezonu 30 golle kapatan 27 yaşındaki oyuncu için Suudi kulübü Al Nassr ile anlaşmaya varıldı. Taraflar ödeme planı üzerinde görüşmelerini sürdürüyor. İş resmiyete döküldüğü an Sarı-Kırmızılılar anlaştığı isimlerin transferlerini açıklayacak.

MARCAO DA LİSTEDE

■SARI-KIRMIZILILAR’IN anlaştı o isimler; Ever Banega ve Chicharito… Diagne’nin satışından elde edilecek gelirin bir miktarı Luyindama’nın bonservisine verilecek. Kalan kısım da bu iki dünya yıldızın transferinde kullanılacak. 3 kulvarda başarı hedefleyen Galatasaray’da gidecek ve gelecek oyuncular bu üç isimle sınırlı değil. Takımın bazı bölgelerinde de yine sürprizler olacak. Marcao’nun da Atalanta’ya satılması gündemde…

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX