0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Temmuz 2019 Cuma 08:00:00 - Güncelleme:19 Temmuz 2019 Cuma 08:43:00

'Burak bizde bırakacak'

Kartal’ın gol makinesi bir yere gitmiyor. İtalyanlar’ın çok istediği Burak hakkında konuşan Başkan Orman, söylentilere noktayı koydu.

GÜNEŞ

■ İTALYA’NIN Lecce kulübünün ısrarla istediği Burak Yılmaz konusunda son sözü Fikret Orman söyledi. Yıldız golcüyü göndermek gibi bir düşünceleri olmadığını söyleyen Başkan, “Burak çok iyi bir Beşiktaşlı... Düşüncemiz futbolu burada bırakması. Geçen sene 6 ayda yaptığı performans ortada. Burak'ı bırakmayı düşünmüyoruz, bununla ilgili de kimse benimle konuşmadı. Burak, liderlik duruşu ve takımda gördüğü saygı itibari ile kaptanlığı yapacak kalitededir. Yönetim kurulunda görüşeceğiz” şeklinde konuştu.

DORUKHAN 1-2 SENE KALMALI

 ■ ADI İtalyan kulüpleriyle anılan Dorukhan Toköz’ün durumuna değinen Fikret Orman, “Dorukhan tam bir Beşiktaşlı. Sempatik, çalışkan, mütevazi. Beşiktaş'ı temsil eden bir figür… Taraftara ve bana kendini çok sevdirdi. Ayrılmasını düşünmüyoruz. Takımda görmek istediğimiz gülen yüzlerden bir tanesi. Burada 1-2 sene daha oynaması lazım. Çok iyi yerlere geleceğine eminim. Bize teklifler geldi ama satmayı düşünmüyoruz. Bir gün menfaatimize uygun bir teklif olursa o gün düşünürüz” dedi.

Ernst’in lansmanında konuşan Orman’dan inciler:

-Arda Turan ile ilgili hiçbir görüşmemiz, niyetimiz yok. Beşiktaş'ın o bölgede çok değerli oyuncuları var, bizim ihtiyacımız olan bölgeler başka…

-Yayıncı kuruluş beIN dünyanın 45 ülkesinde yayın yapan bir yayıncı. Bir problem olacağını düşünmüyorum. Bu iş çözülecektir.

-Fikstür çekimine bizzat gittim; çünkü son 8 senedir G.Saray maçlarını hep ikinci yarı deplasmanda oynuyoruz. Bu tesadüf olamaz diye düşündüm; ama bu sene 9. kez oldu.

-Geçen sene sahada ve yönetimsel olarak çok kötü bir sınav verdik. Bu sene çok iddialı bir şampiyonluk yarışı yaşayacağız. Hep beraber kenetlenelim, takıma sahip çıkalım.

-Adriano takımdan ayrıldı. Sol beke bakacağız, zamanlamasına karar vermedik, şartlar istediğimiz şekilde olursa kısa sürede transfer yaparız.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX