0530 708 54 54
0530 708 54 54
28 Temmuz 2020 Salı 16:25:00 - Güncelleme:28 Temmuz 2020 Salı 16:36:00

Savunma Sanayii Başkanlığı duyurdu! İlk teslimat gerçekleşti

Kaynak: IHA

ABONE OL

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı, Şahingözü-OD Termal Kameraların ilk teslimatlarının Jandarma Genel Komutanlığı'na (JGK) yapıldığını bildirdi. Ayrıca, kamera sistemine ilişkin görüntüler de paylaşıldı.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı, Şahingözü-OD Termal Kameraların ilk teslimatlarının JGK’ya yapıldığını bildirdi.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı, Şahingözü-OD Termal Kameralara ilişkin resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaptı. Paylaşımda, “Şahingözü-OD Termal Kameraların ilk teslimatları JGK’ya yapıldı. Tehditlerin detaylı belirlenmesi ve gözetlenmesi için ASELSAN tarafından geliştirilen sistem, gündüz-gece ve olumsuz hava koşullarında kullanılan 2. nesil termal kamera ve yüksek hassasiyetli gündüz kamerasına sahip” ifadelerine yer verildi.

Ayrıca, kamera sistemine ilişkin görüntüler de paylaşıldı.

İşte Savunma Sanayii Başkanlığı’nın paylaşımı:

Etiketler : Cumhurbaşkanlığı Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanay Şahingözü-OD Şahingözü-OD Termal Kamera termal kamera Jandarma Genel Komutanlığı JGK ASELSAN
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX