0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Eylül 2020 Cumartesi 14:13:00 - Güncelleme:19 Eylül 2020 Cumartesi 14:21:00

Savunma Sanayii Başkanı duyurdu! ARES, donanmamızın gücüne güç katacak

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, TSK'ya önemli katkılar sağlayan ARES serisi Radar Elektronik Destek Sistemlerinin üretiminin sürdüğünü açıkladı. Demir, "Ülkemizin çevre denizlerindeki menfaatlerinin korunmasında önemli rol oynayan DzKK Uzun Ufuk Deniz Gözetleme Sistemi'ne de bir adet ARES serisi Radar ED sistemi entegre edilecek. Böylece Deniz Kuvvetlerimizin radar ve elektronik harpteki imkan ve kabiliyetleri artacak.“ dedi

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, tehdit radar sinyallerinin yüksek doğrulukla tespit edilmesi ve bunların kimliklendirilmesini sağlayan ARES serisi Radar Elektronik Destek Sistemlerinin, DzKK Uzun Ufuk Deniz Gözetleme Sistemi’ne de bir adet entegre edilerek, Deniz Kuvvetlerimizin radar ve elektronik harpteki imkan ve kabiliyetlerini artıracağını duyurdu.

TSK’ya önemli katkılar sağlayan ARES serisi Radar Elektronik Destek Sistemlerinin üretimi devam ediyor.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ARES serisi Radar ED sisteminin, DzKK Uzun Ufuk Deniz Gözetleme Sistemi’ne de bir adet entegre edilerek, Deniz Kuvvetlerimizin radar ve elektronik harpteki imkan ve kabiliyetlerini artıracağını duyurdu.

Etiketler : İsmail Demir Sanayii Başkanı Cumhurbaşkanlığı Savunma Cumhurbaşkanlığı ARES radar Uzun Ufuk Deniz Gözetleme
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX