0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Mart 2020 Salı 08:56:00 - Güncelleme:17 Mart 2020 Salı 08:58:00

NASA'dan koronavirüs önlemi! Evden çalışmayı hayata geçiriyorlar

Dünyayı kasıp kavuran, çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesine neden olan koronavirüsü salgını NASA'yı da vurdu. NASA Başkanı Jim Bridenstine, koronavirüs salgını nedeniyle imkanı olan tüm personelin evden çalışmasını istedi.

Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkileyen koronavirüs salgınından NASA da nasibini aldı. Şirketin bazı uzay merkezlerinde çalışan birkaç işçide koronavirüs vakası görülmesinin ardından harekete geçen NASA, çeşitli önlemler almak zorunda kaldı.

NASA, EVDEN ÇALIŞMA SİSTEMİNE GEÇİYOR

NASA başkanı Jim Bridenstine, imkanı olan bütün çalışanların eve gitmesini ve görevlerine evden devam etmesini istedi.

Bridenstine, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: ''Çalışanlar, dizüstü bilgisayarlarını, NASA kartlarını ve evden çalışmak için gerekli diğer ekipmanları eve götürebilir. Çalışanları bu şekilde yönlendirdim.''

Geçtiğimiz haftalarda NASA'nın Silikon Vadisi'ndeki Ames Araştırma Merkezi'nde ve Alabama'daki Marshall Uzay Uçuş Merkezi'nde görevli iki çalışanın koronavirüs testi pozitif çıkmıştı.

Bu nedenle NASA, şirket içindeki önlemleri bir hayli artırdı ve çalışanların güvenliğini sağlamak için çeşitli önlemler aldı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX