0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Mayıs 2019 Salı 08:00:00 - Güncelleme:21 Mayıs 2019 Salı 08:55:00

Mircea Lucescu ağır basıyor

Beşiktaş’ın yeni sezonda takımın başına getireceği teknik direktör büyük bir ihtimalle Mircea Lucescu olacak. Kartal’ı yakından tanıyan Kurt Hoca, yeni sezonda şampiyonluk parolasıyla yola çıkacak.

GÜNEŞ

■ SEZON sonunda Galatasaray ve Trabzonspor’a yenilerek şampiyonluk yarışına havlu atan Beşiktaş’ta yeni hocanın kim olacağı büyük merak konusu. Taraftarlar sosyal medyada Sergen Yalçın ve Abdullah Avcı için bastırırken, Siyah-Beyazlı yönetim ise Mircea Lucescu konusunda bir hayli yol aldı. Gelecek sezon için takımın başına geçmesi beklenen 73 yaşındaki Rumen Hoca, “Az parayla şampiyonluk” parolasının uygulayıcısı olacak.

TRANSFER YAPMAK ŞART

 ■ GALATASARASARAY'I çalıştırdığı dönemde kiralık oyuncularla şampiyonluk yaşayan Mircea Lucescu, yönetimle yaptığı görüşmede kadroya yapılacak ufak takviyelerle başarının gelebileceği mesajını verdi. Sadece az maliyeti olan istediği oyuncuların alınması şartını koşan Luce, “Beşiktaş’ın iki sezonda onlarca maçını izledim. Bu takım ufak dokunuşlarla mutlaka şampiyon olur. Ama sezon başına kadar kesinlikle takıma katkı verecek transferler yapılmalı” dedi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX