0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Mayıs 2019 Perşembe 15:17:00 - Güncelleme:23 Mayıs 2019 Perşembe 15:18:00

Yunanistan'da tarihe geçecek karar! Olympiakos kümeye düşürüldü

Basketbol Yunanistan Ligi play-off'larındaki Panathinaikos - Olympiakos derbisi oynanmadı. Maça çıkmama kararı alan ve daha önce de bir hükmen yenilgisi bulunan Olimpiakos otomatik olarak küme düştü.

Olympiakos küme düşürüldü

Açıklama da Yunanistan Basketbol Ligi Yönetimi’nden geldi. Yunanistan Basketbol Ligi Yönetimi, Olympiakos’un küme düşürüldüğünü duyurdu.

Savuma dilekçeleri hazırlatılmıştı

Olympiakos, geçtiğimiz günlerde Yunanistan Ligi normal sezonunda son hafta maçlarında kurallara aykırı teşvik olduğu iddiasında bulunmuş, Yunanistan Basketbol Federasyonu ve Yunanistan Hakem Birliği'ne konuyla ilgili savunma dilekçelerini hazırlamıştı.

Korkak tavuk göndermesi…

Öte yandan Olympiakos'un Adriyatik Ligi'ne katılmayı planladığı gelen haberler arasında. OAKA'daki gecenin en ilginç karesi ise Olympiakos'un boş benchine 'korkak tavuk' göndermesiyle tavuk bırakılması oldu.

(Ajansspor)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX