0530 708 54 54
0530 708 54 54
01 Nisan 2017 Cumartesi 22:33:00 - Güncelleme:01 Nisan 2017 Cumartesi 22:34:00

Yenilgimizin sebebi sakatlıklar!

Fenerbahçe mağlubiyetinden sonra açıklamalarda bulunan Zoran Barisic 'Maçtan önce sakatlıklarla alakalı sıkıntımız vardı. 3 oyuncumuz sakattı' dedi.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Zoran Barisic, "Fakat ikinci yarı Fenerbahçe'den çok daha iyi futbol oynadığımızı söyleyebilirim. Çok net pozisyonlarımız vardı. Bu pozisyonları değerlendiremedik" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor sahasında Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldu. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Zoran Barisic, takım oyuncularını tebrik etti. Oyuncularının çok iyi mücadele ettiğini ifade eden Barisic, maç öncesi üç önemli oyuncunun sakat olması olduğunu ifade etti.

İkinci yarı Fenerbançe'den daha iyi oynadıklarını belirten Barisic, "Öncelikle arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Gerçekten bugün çok iyi mücadele ettiler. Çok iyi bir oyun sergilediler. Maçtan önce sakatlıklarla alakalı sıkıntımız vardı. 3 sakat oyuncumuz vardı. Onun dışında ilk yarıda Latovlevici ve Tanase'nin sakatlığı oldu. Bu bizim ilk yarıda denge kurma anlamında sorunlar yaşamamıza sebep oldu. Fakat yerine gelen arkadaşlar onları telafi ettiler. İlk yarı daha kötüydük. Fakat ikinci yarı Fenerbahçe'den çok daha iyi futbol oynadığımızı söyleyebilirim. Çok net pozisyonlarımız vardı. Bu pozisyonları değerlendiremedik. En azından buradan bir puan ile çıkabilirdik. Ama başaramadık. Ben yine buradan arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum. Çok iyi oynadılar bugün" dedi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX