0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Kasım 2017 Pazartesi 16:50:00 - Güncelleme:13 Kasım 2017 Pazartesi 16:52:00

Yasemin Adar açılan sahte hesaplardan yapılan paylaşımlar nedeniyle suç duyurusunda bulundu

Dünya şampiyonu güreşçi Yasemin Adar, sosyal paylaşım sitelerinde kendisi adına açılan sahte hesaplardan yapılan paylaşımlar nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

Milli güreşçi yaptığı açıklamada, Edirne Adliyesine  giderek, sahte hesapların kapatılması ve bu hesaplardan yapılan paylaşımların  silinmesi için savcılığa başvurduğunu söyledi.

İyi niyetli olmayan kişilerin birçok insan hakkında sahte hesaplar  açtığını vurgulayan Yasemin, "Kendi hesaplarımın dışında adıma açılmış birçok  hesabın olduğunu gördük. Bunun üzerine suç duyurusunda bulundum. İnsanları  kandırıp, sahte hesaplar açmasınlar." diye konuştu.

Yasemin Adar adına Twitter'da açılan sahte hesaptan, "Adamın biri  sarkıntılık yaptı bende yumruğu çaktım ağzına, hastanelik olmuş. Şikayetçi olmuş  sorun değil. O yumruğu tüm kadınlar için attım." şeklinde twit atılması üzerine  haberler yapılmıştı.

Şampiyon güreşçi Yasemin Adar da bunun üzerine, Instagram hesabından,  "Böyle bir Twitter hesabım yoktur. Yalan yanlış şeyler paylaşıp, insanları  kandırıp, gündem yaratmak isteyen sahte hesaptır. Lütfen yalanlarına ortak  olmayalım." şeklinde paylaşımda bulunmuştu.

Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda  kadınlar 75 kiloda mücadele eden milli sporcu Yasemin Adar, finalde Belaruslu  Vasilisa Marzaliuk'u 5-4 yenerek, Türkiye'nin kadınlardaki ilk dünya  şampiyonluğunu elde etmişti.

AA

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX