0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Eylül 2019 Salı 07:50:00 - Güncelleme:17 Eylül 2019 Salı 07:57:00

İstanbul'da dev uyuşturucu operasyonu! Bu sabah başlatıldı

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler uyuşturucu satıcılarına yönelik Kadıköy'de operasyon yaptı. Fikirtepe Mahallesi'nde ve çevresinde narkotik ekipleri tarafından daha önceden belirlenen 35 adrese sabah saat 06:00 sıralarında baskın yapıldı. Operasyona Özel Harekat Ekipleri ve polis helikopteri de destek verdi.

İstanbul Emniyetine bağlı ekiplerce bu sabah saatlerinde daha önce belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon başlatıldı. Uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyon kapsamında Kadıköy'de 35 adrese baskın düzenleyen narkotik ekiplerine polis helikopteri de destek verdi.

ÖZEL HAREKAT EKİPLERİ KAPILARI KIRDI
 
Daha önceden belirlenen adreslere giren polis ekipleri, kapıların açılmaması üzerine bir çok kapıyı kırarak içeri girdi. Yapılan baskınlarda çok sayıda kişi gözaltına alındı. 
 
CADDE ADETA ABLUKAYA ALINDI

 
 Fikirtepe Mahallesi'nde bulunan Mandıra Caddesi'nde yoğunlaşan operasyonlarda polis adeta caddeyi ablukaya aldı. Caddeye çıkan tüm sokak başları Çevik Kuvvet ve Gece Bekçileri tarafından tutuldu. 
 
GÖZALTINA ALINANLAR EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ
 

Yapılan operasyonda gözaltına alınanlar sorgulanmak üzere emniyete götürülürken, baskın yapılan evlerdeki arama ve gözaltı işlemleri devam ediyor.

(DHA)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX