0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Haziran 2019 Pazartesi 16:50:00 - Güncelleme:17 Haziran 2019 Pazartesi 16:57:00

Volkan Demirel'in menajerinden açıklama: Yarın Real Madrid ile görüşeceğim

Her transfer döneminde Fenerbahçe’den ayrılacağına dair haberler çıkan Volkan Demirel, gelecek sezon da Sarı-Lacivertli formayı giyecek.

TM Dijital Haber Merkezi

Takımda kalıp kalmayacağı papatya falına dönen, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’de bir hayli sancılı dönem geçiren Volkan Demirel hakkında karar verildi.

VOLKAN DEMİREL TAKIMIN AĞABEYİ

Önümüzdeki sezon Ersun Yanal’ın kesin olarak kadroda görmek istediği tecrübeli kalecinin, Emre Belözoğlu ile birlikte takım içerisinde sinerji yaratma anlamında Yanal’a yardım edeceği belirtilirken, Volkan’ın şu anda kendisi hakkında çıkan haberleri kesinlikle muhatap almadığı ve 37 yaşındaki eldivenin transfer edilecek futbolculara yardım etmek için kolları sıvayacağı ifade edildi.

"HER SENE AYNI HABERLER"

Volkan Demirel’in önümüzdeki sezon da Fenerbahçe’de kalacağını açıklayan menajer Erdinç Şehit birkaç gün içerisinde bazı sürpriz transferlere imza atacağını söyledi. Tecrübeli kaleci hakkında kısa bir yorumda bulunan Şehit, ironi yaparak “Volkan’ın ayrılacağını yazıp çiziyorlar, evet ayrılacak yarın Madrid’e uçuyorum Real Madrid’le masaya oturacağım… Her sene aynı muhabbetler, Volkan’la ilgili 5 sene önce ne dediysem aynı şeyleri yine söylüyorum. Volkan Demirel Fenerbahçe’de ve önümüzdeki sezon da sarı lacivertli formayı giyecek” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX