0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Temmuz 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:24 Temmuz 2019 Çarşamba 08:00:00

Veee gitti

Fenerbahçe, Eljif Elmas’ın Napoli’ye transferini duyurdu. Sarı-Lacivertliler, bonuslarla birlikte bu transferden 19 milyon euro alacak. Genç oyuncu da sosyal medyadan bir veda mesajı yayınladı.

GÜNEŞ

■ VEEE günlerdir beklenen transfer gerçekleşti… F.Bahçe, Eljif Elmas’ı Napoli’ye sattığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklama ile duyurdu. İtalyan ekibi, Sarı-Lacivertlilere 16 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Fenerbahçe, buna ilaveten Napoli’den 1.5 milyon euro performans primi ve azami 1.5 milyon euro da bir sonraki satıştan pay alacak. Dün Napoli’nin kampına katılan Eljif sosyal medya hesabından F. Bahçe’ye şu sözlerle veda etti:

BİR GÜN BULUŞACAĞIZ

 ■ “KUZEY Makedonya'dan gelip Türkiye'nin en büyük takımında oynadım. Bu şanlı forma her zaman benimle birlikte olacak. Belki bir gün burada büyük Fenerbahçe taraftarıyla buluşacağım. Alex, Lefter gibi büyük oyuncu olmak istedim. Belki onlar gibi olamadım ama Elmas oldum. Kadıköy'de unutamadığım maç Galatasaray maçıdır. Küçüklüğümden beri hayal ettiğim maçtı. Bir de gol attığım için mutluyum. Gurur verici bir şey. Büyük Fenerbahçe taraftarı sizi hiçbir zaman unutmayacağım.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX