0530 708 54 54
0530 708 54 54
10 Ekim 2019 Perşembe 10:53:00 - Güncelleme:10 Ekim 2019 Perşembe 10:54:00

Vedat Muriqi'den transfer açıklaması geldi

Fenerbahçe’nin Kosovalı golcüsü Vedat Muriqi, hakkında çıkan transfer haberlerine dair ülkesinin basınına konuştu.

Avrupa'dan birçok kulüp, golcü oyuncuyu izlemeleri için gözlemcilerini Türkiye ve Kosova'ya gönderdi. Şu anda milli takım kampında bulunan Muriqi, bu konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ülkesinin medyasına konuşan yıldız futbolcu, "İzlenmek, beğenilmek güzel bir şey. Benim için bir motivasyon kaynağı da oluyor. Ancak Fenerbahçe olarak hedeflerimize ulaşmak için yüreğimizi ortaya koyduk. Transfer kesinlikle gündemimde yok. Sarı-Lacivertli formayla önemli başarılar elde ederek kulübün efsaneleri arasına gireceğim. Şu anda tek düşüncem Fenerbahçe" ifadelerini kullandı.

“BİR DAHA OLMAZ"

Vedat Muriqi, sezona iyi başlasalar da son maçta Antalyaspor'a kaybettiklerini hatırlatarak, "Bu karşılaşma tam bir hayal kırıklığı oldu. Ben de çok kötü bir günümdeydim. Sanırım bir daha takım olarak bu kadar kötü bir futbol ortaya koymayız" diye konuştu.

YİNE TAKİP ALTINDA

Kosova, EURO 2020 Elemeleri A Grubu'nda bugün ve yarını bay geçecek. Bu nedenle Cebelitarık ile hazırlık maçı oynayacak. Kosova, gruptaki 6. karşılaşmasında ise pazartesi günü Karadağ'ı ağırlayacak. Atletico, Tottenham ve Lazio'dan gözlemciler, Vedat Muriqi'yi izlemek için Fadil Vokrri Stadı'nda olacak. Tottenham'lı yetkililer, İngiltere'nin 5-3 kazandığı Kosova maçında 1 gol atıp 1 asist yapan Muriqi'ye hayran kalmış ve o karşılaşmanın ardından başarılı oyuncuyu takibe almıştı.

(Fanatik)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX