0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Haziran 2019 Salı 14:39:00 - Güncelleme:18 Haziran 2019 Salı 14:44:00

Vardar'da forma giyen Ali Adem için Sporting Lizbon devrede

Sporting Lizbon, Vardar’da forma giyen 19 yaşındaki 'wonderkid' Ali Adem için devreye girdi.

TM Dijital Haber Merkezi

Makedonya’nın Vardar takımında oynayan ve bazı otoritelere göre Eljif Elmas’tan bir gömlek daha iyi yorumları yapılan yetenekli futbolcu Ali Adem için Süper Lig devleri durdu Sporting Lizbon durmadı.

Vardar’da alacaklarının ödenmemesi sebebiyle boşa çıkan ve şu anda bonservisi elinde olan 19 yaşındaki genç yıldız için Sporting Lisbon’un devreye girdiği öğrenilirken, Ali Adem’in menajeri Rahman Kıçe’nin 1 hafta içerisinde Portekiz’e gideceği ve Lisbon yönetimiyle masaya oturacağı ifade edildi.

‘ELJİF ELMAS’TAN DAHA İYİ FUTBOLCU’

8 ve 10 numara oynama yeteneklerine sahip olan Ali Adem için Makedonya’da’ Eljif Elmas’tan daha iyi bir futbolcu’ yakıştırmaları yapılırken, maliyeti neredeyse sıfır olan oyuncu için Süper Lig ekiplerinin reaksiyon göstermemesi şaşkınlık yarattı. Ali’yi transfer edip kiralık olarak farklı bir takıma gönderme seçeneği de olan kulüplerin bu sezon Vardar’da 15 maçta forma giyen futbolcuyu Lizbon’a kaptıracağı belirtilirken, daha önce Merih Demiral’ı parlatan yeşil beyazlı devin bu sefer de Ali Adem’i vitrine çıkarabileceği düşünülüyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX